Studievereniging AKT

Slider

Nieuws

BEN JIJ EEN SPORTGEK EN WIL JE WERKEN BIJ O.A. DE EREDIVISIE?

BEN JIJ EEN SPORTGEK EN WIL JE WERKEN BIJ O.A. DE EREDIVISIE?

Check dan de vacature en solliciteer direct voor deze parttime functie: https://argusproducties.nl/werken-bij/?lang=nl

Hou je van sport en wil jij achter de schermen werken bij de grootste sportevenementen? Dan is Argus Productions de plek voor jou. Ieder weekend zijn wij actief bij (inter)nationale competities op o.a. het gebied van voetbal, hockey en e-Sports. Hier maken wij de samenvattingen van de Klassieker en de herhaling van de finish van Tom Dumoulin. Dit alles produceren wij tijdens live uitzendingen, in de rol van LSM-redacteur. 

Als je bij Argus Productions werkt, verdien je je geld met je hobby én het is tegelijkertijd een waardevolle toevoeging voor op je cv! Je werkt mee aan uitzendingen op Fox Sports, Ziggo en de NOS. Argus biedt jou deze mogelijkheden. Het is een baan die je prima kunt afstellen op je studiedruk, stage of op je vakantie. Zo brengen wij jouw carrière in de media in een stroomversnelling. 

Geen ervaring? Geen probleem! Met onze eigen Argus Academy leren wij jou de fijne kneepjes van het vak. Durf jij het aan om je werk te tonen aan duizenden kijkers en wil jij ieder weekend in een ander stadion werken? Twijfel niet en solliciteer direct via de link hierboven! 

ARGUS PRODUCTIONS: Brengt sportliefhebbers bij de grootste sportevenementen.