Studievereniging AKT

Slider

Bestuursblog

Bestuursblog – Anne-Florine

Wat een spanning! Ik heb zojuist de mail verstuurd met de informatie over een bestuursjaar bij AKT. Het komt nu allemaal wel heel erg dichtbij!

Mijn laatste bestuursblog was in december en sinds die tijd heb ik weer zo ontzettend veel meegemaakt. Mijn moeder zei laatst heel droog: “Jij hebt toch eigenlijk ook wel een dynamisch leven.” Eigenlijk is dat wel de beste verwoording, en sindsdien ben ik ook het woord “dynamisch” meer gaan gebruiken. Het is best vaak toepasselijk!

Eigenlijk begon heel 2019 best wel spannend, want in mijn vorige bestuursblog vertelde ik nog dat mijn scriptie stof aan het vangen was. Gelukkig heb ik op tijd het stof eraf geklopt en is alles uiteindelijk goedgekomen.

Even een paar hoogtepunten vanaf start 2019: de Tweede Algemene Vergadering is daar één van. De ledenenquête was ontzettend positief ingevuld en we hebben een paar goede discussies geopend. Daarnaast was er ontzettend veel opkomst! Echt ontzettend leuk om te zien dat mensen geïnteresseerd zijn in en mee willen denken! Een andere AKTiviteit waar ik ontzettend van heb genoten is de PoolAKTiviteteit: er waren veel AKT’ers en de groep was heel divers, leuk om te zien hoe het allemaal mengde! Ik was zelf in het begin niet zo goed in het poolen, maar toen Laura mij erop wees dat “er wat meer pit in moest”, wist ik wel een paar ballen in te tikken 🎱 Oh, en natuurlijk de AKT Talent Tour en Good Food Film!

Buiten AKTiviteiten om hebben we met AKT37 en AKT38 gechilled, dat was leuk! En ik heb samen met Laura, Eline en Ilsa een hele goede K3-avond gehad onder het genot van iets te veel wijn. Ook zijn we op familieweekend geweest bij Eline. Daar hebben we Kolonisten van Catan gespeeld, heerlijk gegeten en de finale van Wie is de Mol? gekeken. Daarna hebben we traditiegetrouw Saboteur gespeeld en heel hard gelachen over het feit dat Bruno Mars eigenlijk bloemen had moeten kopen (“I should have bought you floweeers”). De volgende dag hebben we taart gegeten en zijn we naar de Kunsthal gegaan, waar ik mijn cultureel verantwoorde persoonlijkheidsimage weer heb bevestigd en verbeterd (het werd tijd). Dat weekend was mijn galajurk ook aangekomen, want die woensdag was het dan toch echt tijd voor mijn allereerste gala (naast die van de middelbare school, maar let’s be fair, die telt niet echt).

En nu gaan we even naar deze week: maandag hebben we Frank verrast met een wijnproeverij. De organisatie was weer een feest, want we wilden dit al heel lang plannen, maar Frank had een alcoholvrije maand en toen begon maart (druk!). Toen het eenmaal zover was, hadden we team Laura en Ilsa (team Alpha) die hem bezighielden op kantoor en team Kevin, Eline en Anne-Flo (team Bravo) die klaar stonden met vlaggetjes. Toen team Alpha aankwam met Frank schrok ik me eerst kapot, omdat ik volledig onder de indruk was dat ze van een andere kant zou komen aanfietsen. Gelukkig reageerde Kevin wel goed en gooide hij steady de vlaggetjes over Frank heen. Het was een mooie en gezellige avond!

En woensdag was de Maandelijkse Borrel waar een fantastische PLAKT is uitgebracht (je kan ze nog oppikken op kantoor! Wees snel, want op = op!) en het ondanks alle deadlines was het toch nog een gezellig druk bezochte avond. Sowieso vind ik het ontzettend leuk om te zien dat vrijwel elke AKTiviteit vol zit en goed bezocht, ondanks dat we de laatste tijd soms wel 3 AKTiviteiten in een week hebben. Ontzettend leuk om te zien dat dat niet veel uitmaakt voor de meeste mensen!! (desondanks ga ik het wel weer proberen het terug te brengen naar 2 in de week 💃). Binnenkort gaan we op Grote Reis en ik heb er weer enorm veel zin in! En daarna gaan we de zonnige maanden in, wat betekent dat het tijd is voor de diesweek. Ik kan jullie nu al beloven: het wordt de meest toffe diesweek ooit! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen 🙂

 

Oh! En nog een leuk feitje: aankomende dinsdag zullen wij onze 39ste vergadering hebben. Hierom heb ik een miniverrassinkje voor mijn medebestuursgenootjes in petto.

 

Dat was ‘m voor nu! Fijn weekend allemaal en tot de volgende AKTiviteit! (en geniet van de nieuwsbrief verder!)

 

Liefs,

Anne-Flo

juli 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31