Studievereniging AKT

Slider

Bestuursblog

Bestuursblog – Frank

Het is weer tijd voor een nieuwe bestuursblog! Deze keer mag ik er weer eentje schrijven.

Momenteel zijn we het laatste blok ingegaan en dat betekent dat we nog maar een paar maanden bestuur zijn van deze mooie vereniging! Sad 😿 Ook is het zo dat we net de Grote Reis hebben gehad en wat was dat leuk zeg! We hebben de interessante werken van Banksy mogen aanschouwen in Bristol, zijn op bezoek geweest bij animatiestudio Giggle. Dat was heel vet! Ze hebben onder andere onwijs grote animaties gemaakt voor wereldwijde releases van de nieuwe seizoenen van Game of Thrones. In Brighton hebben we de zee opgezocht en gewandeld over de pier waar een gehele kermis op was gebouwd! Daarnaast liepen we ook geregeld langs het Royal Pavilion. Een paleis dat heel erg op Fata Morgana lijkt. We zijn nooit naar binnen geweest, maar de buitenkant was al indrukwekkend genoeg. Wel hebben we vaak in het park rondom het paleis gezeten.

Nou dat was de Grote Reis van 2019. Vervolgens was het gelijk Pasen. Een goed moment om de familie weer even op te zoeken. De eerste week van blok 4 begon gelijk goed. Het was weer tijd voor een bestuursvergadering en daarnaast is ook de deadline voor AKT 40 geweest. SPANNEND! Daar gaan we natuurlijk verder niks over zeggen…

Voor de rest werd het begin van dit blok goed afgetrapt met de maandelijkse borrel gevolgd door het feest: Driftifg – Peaky Blinders. Een geweldig feest waar iedereen werd aangemoedigd om leden van andere verenigingen te spreken, waant daarmee kreeg je korting te op je biertje. Het was een feest met 7 andere verenigingen, een hele grote samenwerking dus! De volgende dag had ik ook mijn eerste werkcollege van het vak Spaces & Screens. Dat wordt gegeven door Bjorn Beijnon, een oud bestuurder van AKT! Het was wel even wennen, want dit vak wordt in het Engels gegeven en daarom moeten de opdrachten ook deels in het Engels. In mijn werkgroep zitten ook een paar internationals. Super leuk! Ik vind het altijd weer verrassend waar iedereen vandaan komt, ditmaal zelfs helemaal uit Australië!

Dan is het tijd om even vooruit te blikken op wat er allemaal nog komen gaat dit blok! Een van de hoogtepunten zal toch wel de Diesweek zijn. Van 6 t/m 10 mei is er bijna elke dag een AKTiviteit, van Outdoor Lasergaming tot aan een boottocht in Amsterdam! En om zeker niet te vergeten ook de onthulling van ons eigen AKT-shotje bij Chupitos! Ik ben hyped! We gaan sneuvelen, maar dat mag in deze week. Schrijf je snel nog in voor de AKTiviteiten, want VOL=VOL!

Oke, dat was weer even wat schaamteloze PR, niks aan te doen. Hoort er bij. Verder heb ik ook heel veel zin in de Hairaa en de Humanities League, lekker een weekend lang volleyballen en een dag voetballen!

Maar dan hetgeen waar ik het meest zenuwachtig voor ben, is de onthulling van het AKT logo van AKT 39! Wanneer dit precies zal zijn, kom je nog wel achter! Maar ik ben excited!

Liefs,

Frank

🕊️🙌🧐


 

februari 2020

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
  • Study Trip borrel
6
7
8
9
10
  • Board information ev…
  • AKT theme week Valen…
11
12
13
14
15
16
17
  • Company Day Tweetakt
18
19
20
  • Mastermarkt
  • Let's Glow!
21
22
23
24
25
26
  • Second General Meeti…
  • Monthly borrel + PLA…
27
28
29