Studievereniging AKT

Bestuursblog

Bestuursblog – Ilsa

Blok 2 is alweer met succes begonnen, yaaaay!! Wat gaat de tijd snel, nu wil ik niet melancholisch gaan doen, maar het eerste blok is werkelijk voor mijn gevoel binnen een week voorbij gevlogen. Het voelt als de dag van gisteren dat wij met z’n zessen als nieuw AKT bestuur met knikkende knietjes onze toekomstige eerstejaars stonden op te wachten in het LHC. Inmiddels zijn we alweer 12 volle weken verder en hebben we de introductietijd, onze allereerste cobo’s en koffieuurtjes, de commissiewerving, (uit de hand gelopen?) feestjes, bedrijvendagen, onze allereerste AV (spannend dat dat was), talloze (eeuwig durende) vergaderingen en voorbereidingen, het beslissen van de commissieverdeling, bonding met andere besturen en zelfs de liftwedstrijd (inclusief kapotte auto langs de snelweg) al achter ons gelaten.

Pfoe dat was een hele zin. Elke week was gevuld met heel veel plezier, gezelligheid en veel te leuke AKT’ers, maar ook zeker met stress en slapeloze nachten. Naast het bijwonen van alle AKTiviteiten (en het nu en dan eens volgen van onze colleges… ) zijn onze weken voornamelijk gevuld met allerlei activiteiten die met de organisatie en het reilen en zeilen van AKT te maken hebben. Ik ben dan voornamelijk bezig met alle money money moneysss, een erg leuke, maar ook verantwoordelijke taak. Ik check begrotingen en afrekeningen, betaal alle bonnen uit, vul mijn baby Rex; de bonnenmap aan en ik houd wekelijks een financieel overzicht per maand en de jaarbegroting en –afrekening bij. Volgens mij heb ik nog nooit zoveel geleerd in deze afgelopen week.

Niet alleen op financieel gebied, maar ook op professioneel, vriendschappelijk, stressbestendig en planningsgebied. Ik ben in ieder geval een stuk beter geworden in het plannen van taken en het zo nu en dan ook echt even een rustmomentje voor mezelf inplannen (nu vooral onder het genot van veel te veel pepernoten). Ik heb ontzettend veel zin in blok 2 en alle leuke AKTiviteiten die het gaat brengen. Met name in de kerst en de bijbehorende feestjes en borrels hihi. Ik hoop dat jullie er ook weer zin in hebben, want dit worden gezellige maanden. Let’s bring it!!!

Een reactie to “Bestuursblog – Ilsa”