Studievereniging AKT

Slider

Bestuursblog

Bestuursblog – Laura

Pfoe, maart is alweer bijna achter de rug en het was wederom een drukte van jewelste. De maand is echter nog niet voorbij en ik zit dan ook lichtelijk gestrest deze blog te schrijven met in mijn achterhoofd dat over vijf dagen m’n deadline is en ik nog soort van moet beginnen hihi. Maar we laten dat de pret niet bederven, want het waren hectische, maar wel erg leuke weken en daar wil ik jullie eventjes een kijkje in laten nemen 😊

Het eerste wat ik tegen kom ik mijn agenda is meteen iets bijzonders. Dat is namelijk de scriptiepitch / masterclass scriptie schrijven. Ik zeg hier bijzonder omdat ik echt super trots ben dat wij dit als het bestuur op zo’n manier hebben kunnen neerzetten. Tijdens de eerstvolgende vergadering waarin we de AKTiviteit gingen evalueren zei ik volgens mij ook zoiets als “ik kon echt wel janken om hoe goed het ging”, haha. De organisatie en de voorbereiding liepen soms misschien een beetje stroef (maarja dat hoort er natuurlijk ook bij), maar ik ben echt mega blij met het eindresultaat en vooral ook de opkomst! Ik zal mijn opvolger dan ook zeker aanraden om het volgend jaar op deze manier voort te zetten ;).

Omg over het volgende puntje ben ik echt heul enthousiast. Samen met de andere chicks van het bestuur kwamen we er een paar weken geleden achter dat we vroeger (uhm nu nog steeds) allemaal best wel fan waren van K3 en vooral van de musicals waar ze in speelden. Toen ontstond vervolgens het plan om met z’n vieren (de jongens vonden het namelijk best irritant worden haha) een K3 avond te plannen om die twee musicals, De drie biggetjes en Doornroosje, te kijken. Onder genot van veel wijn heeft deze avond plaatsgevonden en valt er verder niet veel meer over te zeggen dan dat ik de avond van m’n leven heb gehad.

Ook zijn we deze maand op familieweekend geweest bij Eline in Oud-Beijerland! Het was weer een weekend boordevol gezelligheid, lekker eten en saboteurs ontmaskeren. Bovendien keken we de finale van Wie is de mol waar we allemaal een beetje teleurgesteld over waren, omdat letterlijk niemand van ons Merel verdacht. Beetje jammer.

15 maart ben ik bovendien weer gaan demonstreren (ja demonstreren want volgens Danny waren we niet aan het staken) met een groep fanatieke AKTers. Deze keer geen mars, maar wel een overvol Malieveld met veel joelende mensen. Het prachtigste aan deze dag was dat we nog met Jesse Klaver even een onderonsje hadden. Het ging letterlijk zo: Danny zei tegen ons “hey lol daar staat Jesse Klaver”, waarna ik omkijk en ik recht in zijn ogen kijk en naar hem lach (alsof we kennissen waren hahaha ik ga stuk). Vervolgens komt hij naar ons toe gelopen (!!!) en vraagt allereerst aan ons of we docenten of studenten zijn (toen voelde ik me heel oud lol) en waar er volgens ons meer geld naartoe moest. Elle greep gelijk haar kans en zei tegen hem “er moet meer geld naar geesteswetenschappen, want dat is een ondergesneeuwde faculteit” (hij was sowieso impressed). Kortom, onze dag kon niet meer stuk.

Ten slotte wil ik het nog kort hebben over het heftige schietincident van afgelopen maandag. Toen dit allemaal aan het gebeuren was, was ik namelijk druk bezig met een meeloopdag! De meelopers zouden om 13:15 uur meedoen met het hoorcollege van Inleiding Film, maar dat ging natuurlijk niet meer door. Uiteindelijk zijn we met z’n allen boven bij het AKT-kantoor en Studio M gebleven totdat we weer naar buiten konden. Ondertussen was ik de hele tijd van boven naar beneden aan het hollen om steeds te checken of er nog nieuwe informatie was en om de ‘kinders’ boven in de gaten te houden. Het was vrij hectisch, maar wat wel heel fijn was (dat zei Anne-Flo toen die dag ook al), was dat we die dag echt met heel veel AKTers waren en zelfs vijf van het bestuur (Kevin zat met z’n BHV-hesje aan vast in de UB, gelukkig ook niet al te ver weg <3). Dat was gewoonweg heel fijn #AKTgeeftjeliefde en ik ben ontzettend dankbaar dat er verder met geen van onze kennissen of vrienden iets ergs is gebeurd die dag.

Nou, dit was ‘m dan wel weer. Ik ga maar eens beginnen met strijden voor m’n laatste deadline en dan ga ik genieten van drie (!) weken vakantie + de Grote Reis natuurlijk!!!

Liefs,

Lau

juli 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31