Studievereniging AKT

Slider

Educatiecommissie

(Ssssssh… This committee is asleep this year. Hopefully it will wake up next year, filled with new AKT’ers!)

(Education Committee 2019-2020)

Wie heeft er ooit gezegd dat leren niet leuk is? Wij niet hoor! Wij van de educatiecommissie, ook wel Educacie, houden ervan. Daarom organiseren we allemaal AKTiviteiten die onze kennis en vaardigheden die we op de universiteit opdoen, op een leuke manier uitbreiden. Verwacht AKTiviteiten als cursussen, filmvertoningen, gastcolleges, symposia en nog veel meer! Eventjes een voorstelrondje van de commissieleden:

Hai ik ben Kaat en ik ben als onderwijscommissaris van AKT dit jaar de voorzitter van de Educacie wat ik super super leuk vind! Ik heb super veel zin om jullie naast de colleges wat bij te brengen over allerlei onderwerpen die betrekking hebben op onze studie. Ik hoop vooral zelf ook wat ervan te leren en educatieve AKTiviteiten populair te maken!

Hey, Ik ben Sander! Dit jaar ben ik de secretaris van de Educatiecommissie. Toen ik vertelde dat ik dit jaar deel uit zou gaan maken van deze commissie, vroeg iedereen in mijn omgeving zich af of dat niet ontzettend saai zou worden. Nou, mooi niet. Of ik heb daar bewijs voor heb? Túúrlijk! Vraag er maar eens naar bij één van onze AKTiviteiten. Zie ik je daar?

Heyhey, mijn naam is youri en ik ben de penningmeester van de educatiecommissie dit jaar. Ik was erg enthousiast toen deze commissie aangekondigd werd, omdat ik het zelf erg leuk vind om nieuwe dingen te leren naast mijn studie. Ik heb erg veel zin om AKTiviteiten te organiseren die AKT-leden iets nieuws kunnen leren over ons vakgebied.

Zoals je ziet zijn we een erg klein clubje. Dat zal ons echter niet weerhouden om leuke activiteiten op te zetten, waar je als bonus iets van opsteekt! Kom allemaal langs bij onze activiteiten, want die wil je echt niet missen!