Studievereniging AKT

IMG_3712
_MG_5129_edited
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Evenementen

Introductiedagen Media en cultuur 2019!Welkom in Utrecht! Dit is het evenement voor de introductiedagen voor de studie Media en cultuur voor het collegejaar 2019-2020.
Tijdens de introductiedagen op 2 en 3 september gaan wij jou kennis laten maken met de stad Utrecht, je nieuwe studie en natuurlijk je medestudenten! Aan het begin van de introductiedagen zul je ingedeeld worden in een groepje en dit zal je groepje worden tijdens deze dagen. Jullie gaan strijden tegen alle andere groepjes voor een prachtige prijs!
Dit jaar zullen de introductiedagen voor Media en cultuur in het teken staan van het veertig jarig bestaan van onze studievereniging AKT (studievereniging voor Media en cultuur). We gaan terug naar het jaar 1980 om op zoek te gaan naar het mysterie rondom het eerste bestuur van AKT.

Op deze pagina laten wij jullie kennismaken met jullie toekomstige mentoren en wellicht ook nog wel met wat extra spannende informatie, dus houd deze pagina in de gaten en zet jezelf op gaan!

Wij kijken in ieder geval heel erg uit naar de introductiedagen en zien jullie graag op 2 september om 09:30 uur in het Louis Hartlooper Complex (Tolsteegbrug 1, 3511 ZN Utrecht).
We gaan er twee supertoffe dagen van maken.

Liefs,
Introcie (introductiecommissie)