Studievereniging AKT

Slider

GeprAKT

(Ssssssh… This committee is asleep this year. Hopefully it will wake up next year, filled with new AKT’ers!)

(GePRAKT 2018-2019)

De kookcommissie
geprakt@akt-online.nl

AAN TAFEL!!!

De zin die je het allerliefst hoort als je maag knort en je alleen maar hebt nagedacht over alle gerechten die je het allerlekkerst vind. Maar wat nou als je dat vaker wilt horen? En wat nou als er een groep is die voor dat magische moment van smaaksensatie kan zorgen? Gelukkig is er GEPRAKT! Dit jaar hebben we er weer enorm veel zin in om jullie van alles voor te schotelen en we hopen dat jullie even veel van eten houden als wij J Alle leuke activiteiten kunnen echter niet zonder een beetje organisatie tot stand komen en daarom presenteren wij vol trots het nieuwe bestuur van GEPRAKT 2018-2019:

 

Meike: Voorzitter 

Hallo lieve AKTers, Meike mag dit jaar de functie van voorzitter van GeprAKT beklimmen!  Ze heeft er zin in! Buiten de commissie houdt ze van gedichten schrijven, series kijken, een beetje chillen met vrienden en lekker eten natuurlijk!! Tot de eerste PrAKTige activiteit van GeprAKT!

 

Flora: Penningmeester 

Als getransplanteerde Utrechtse heeft Flora al in heel wat studentenhuizen maaltijden op tafel getoverd, maar nu ze alleen voor zichzelf hoeft te koken gebeurt het toch iets minder vaak, en bouwt deze boekenwurm vooral hele ambitieuze dikke sandwiches. Dankzij GeprAKT kan ze haar culinaire uitspattingen nu weer gebruiken om alle nieuwe AKTers te voeden. ’s Nachts is ze meestal al wakker, en wanneer ze slaapt kun je haar beter ook niet wakker maken: Maar als je haar blij wilt maken, doe het met pure chocolade, pizza of pasta met ansjovis, of verse frambozen (maar geen zoet en hartig combineren, bah).

 

Roos: Secretaris 

Dit jaar zal Roos van Merwijk de taak van de secretaris bij geprAKT op zich nemen. Ze is 19 jaar oud en een echte Utrechter, vol trots dat ze in deze mooie stad heeft mogen opgroeien. Roos zit nu in haar eerste jaar van de studie en doet hierbij de Nederlandse track. Ze houdt van muziek, films, series, reizen, fietsen, steden, natuur en eten. Dit laatste komt natuurlijk goed van pas bij geprAKT! Geef haar een paar pannenkoeken of een cheesecake, dan zal ze heel blij zijn!

 

Ella: PR-Functionaris 

Geen twitterqueen maar wel goed gebekt, dit jaar is Ella Kooijman PR-functionaris bij geprAKT (maar dan de Engelse uitspraak want dat rijmt beter). Geen boerenmeid maar helemaal gekomen vanuit het Fryske Lân, om de leukste activiteiten met eten te organiseren want daar lust ze wel pap van! 19 jaar oud en verzot op films, muziek en katten, dus als je benieuwd bent hoe ze dat gaat combineren met eten moet je zelf maar eens komen kijken J

 

Marijn: Activiteitencoördinator

De activiteitencoördinator van dit jaar is Marijn van Dorp en met 18 jaren oud de ukkie van GeprAKT. Momenteel woont ze nog bij haar ouders, maar zou graag een kamertje willen vinden in Utrecht, zolang haar vier cactussen erbij passen. Ze houd heel erg van chocopinda’s en tostis ham-kaas (met curry en ab-so-luut geen ketchup). Bakken en koken doet ze eigenlijk niet zo veel, maar ze is ondertussen wel een pro geworden in het maken van eenpersoons koude maaltijdsalades. Verder zijn haar levensdoelen een complete Star Wars nerd worden, een verzameling filmsoundtrack elpees aanleggen en het ultieme tostirecept vinden.