Studievereniging AKT

IMG_3712
_MG_5129_edited
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Vertrouwenscontactpersoon

Om studenten een veilige en vertrouwelijke omgeving te bieden, is er bij AKT een vertrouwenscontactpersoon aangesteld. Deze is beschikbaar voor studenten die behoefte hebben aan iemand om mee te praten, of het nu gaat om persoonlijke problemen, stress of andere zorgen.* De vertrouwenscontactpersoon luistert zonder oordeel en biedt emotionele steun, waarbij deze studenten kan doorverwijzen naar relevante hulpbronnen indien nodig. De vertrouwenscontactpersonen helpt bij het bevorderen van het welzijn van studenten en draagt bij aan een positieve studie-ervaring, waarin studenten weten dat er altijd iemand is waarop ze kunnen vertrouwen.

*De vertrouwenscontactpersoon is ook iemand waarbij leden en niet-leden van AKT melding kunnen maken van verschillende ongewenste gedragingen die betrekking hebben op de vereniging. De vertrouwenscontactpersoon voorziet de melder dan van gepaste hulp, zoals te vinden is in de gedragscode van AKT.

Ilse van der Veen

Ik ben Ilse van der Veen en ik ben 25 jaar, ik heb afgelopen jaar mijn bachelor Media en Cultuur afgerond met als verdiepingspakket Televisie- en Mediacultuur. Ik ben nu bezig met de master Communicatie, Beleid en Management.

Het begin van je studententijd is een spannende tijd waarin er enorm veel verandert in je leven en je veel nieuwe mensen leert kennen. In deze tijd kunnen er mogelijk allerlei vragen of obstakels op je pad komen. Ik wil er voor jou zijn door een luisterend oor te bieden bij problemen of als je gewoon even iemand nodig hebt om mee te praten. Dit kunnen praktische of persoonlijke problemen zijn. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het vinden van je plek in Utrecht, stress bij het schrijven van een paper, vragen over gender of seksualiteit en nog veel meer. Je kan met alles bij mij terecht! Als je meer zoekt dan een luisterend oor, dan gaan we samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn om jouw probleem op te lossen. Jij mag volledig bepalen wat we bespreken en hoe het gesprek verloopt. Geef vooral aan waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

Contactgegevens

Je kan de vertrouwenscontactpersoon bereiken op confidentialcontactperson@akt-online.nl

Vacature

We zijn nog op zoek naar een tweede vertrouwenscontactpersoon. Vind je het verder leuk om te luisteren naar anderen, kan je neutraal blijven en mensen op hun gemak stellen? Dan zoeken we jou! Het maakt niet uit of je actief bent bij AKT of dat je al (bijna) klaar bent met studeren, als je maar lid bij AKT bent. Vul hier het formulier in en misschien kan jij straks een luisterend oor bieden aan de leden.