Studievereniging AKT

Slider

AKT on Stage

Podiumcommissie
aktonstage@akt-online.nl

Lieve AKT-ers,

 

Wij zijn AKT On Stage en wij gaan dit jaar hele leuke AKTiviteiten, met betrekking tot dans en theater, voor jullie organiseren (jeeeejj)! Voordat wij dit gaan doen, mag je ons eerst wat beter leren kennen;

 

Caroline is onze voorzitter! Ze houdt van theater en is erg enthousiast over de musical Soldaat van Oranje, ook heeft ze zelf veel theater gespeeld!

Kes is de secretaris van AKT On Stage. Kes acteert ook, hij vindt Griekse tragedies vet en is ons meest muzikale commissielid, hij speelt namelijk in een band!

Bianca is dit jaar de penningmeester. Ze danst al haar hele leven! Ze vindt musical heel erg leuk en is vooral fan van Mamma Mia.

De PR wordt gedaan door Birgit! Ze speelt veel theater en maakt af en toe ook wat dingen. Afgelopen jaar speelde ze bij de theatergroep DOX in Utrecht.

Kjeld is onze activiteitencoördinator theater. Hij speelt momenteel bij de theatergroep De Gasten in Amsterdam. Naast dat Kjeld zich bezig houdt met theater, surft hij ook! Afgelopen jaar is hij zelfs naar Australië gegaan om te surfen (hoe vet is dat?!).

Naast de activiteitencoördinator theater hebben we ook een activiteitencoördinator dans en dat is Shanon! Shanon houdt van dansen, ook vindt ze het leuk om voorstellingen te bezoeken, zoals de Lion King. Het is ook het vermelden waard, dat ze veel fotografeert en dat heel goed kan!

 

Onze commissieleden hebben al redelijk wat verschillende soorten optredens gedaan en dan gaat natuurlijk niet altijd alles goed. Tijdens onze eerste vergadering zijn er al veel gênante momenten ter sprake gekomen… Caroline is niet zo goed met pruiken, die vallen bij haar nog weleens af. Bij Kes en Birgit vallen de pruiken niet op de grond, maar vallen ze gewoon zelf op de grond, ook Bianca valt weleens van haar spitzen af. Shanon blijft tijdens dansvoorstellingen met haar panty aan een stoel haken en Kjeld krijgt het natuurlijk voor elkaar om een stuk kaas (!) tegen zijn hoofd aan gegooid te krijgen.

Wij beleven graag meer gênante momenten samen met jullie bij o.a. het AKT open podium!

Hopelijk zien we jullie snel bij de (door ons georganiseerde) AKTiviteiten! Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in! Tot dan!

Veel liefs,

AKT On Stage