Studievereniging AKT

IMG_3712
_MG_5129_edited
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Deals voor AKT’ers

Café De Stadsgenoot

 

 

Tijd voor een drankje! Cafe De Stadsgenoot, gelegen aan de Breedstraat 8 in het centrum van Utrecht, is de plek waar onze maandelijkse borrels zullen plaatsvinden. Je kunt er ook terecht voor korting op je drankjes! Op vertoon van je AKT-lidmaatschapspas (te vinden op Codex!) krijg je 10% korting op bier, wijn en frisdrank. Heel handig: je kunt je eigen eten meenemen naar De Stadsgenoot en je kunt er ook onze eigen ‘AKT-shot’ bestellen! Ga er gezellig heen, maar zorg ervoor dat je niet te dronken wordt…

 

Luca IJssalon

 

 

 

 

Bij Luca ijssalon, perfect gelegen op 25 meter van het AKT-kantoor, krijg je als AKT-lid korting op koffie én op ijs! Luca IJssalon heeft het beste ijs met de meest originele smaken. En als je echt een lekker kopje koffie nodig hebt voordat je een college ingaat, ga dan zeker even langs bij Luca. Een kleine koffie is bijvoorbeeld €1,50 en 1 bolletje ijs is €1,20.

 

Domino’s

 

 

 

 

Wie houdt er niet van een goede pizza? Wist je dat de ‘pizza deal’ tijdens de introductietijd het hele jaar bij AKT doorloopt? Je kunt onbeperkt pizza’s bestellen met onze kortingscode. Mis deze lekkere deal niet! Je krijgt 10% korting op één pizza, 20% op twee en 30% op drie! De kortingscode is te vinden in de huiskamer en op codex.

 

Poolcafé Hart van Utrecht

 

 

 

 

AKT organiseert elk jaar een poolactiviteit, maar je kunt ook korting krijgen om zelf te gaan poolen. Je kunt 2 uur poolen (met onbeperkt drinken) voor €16,50 of €24,50 voor 3 uur. Zorgt dat je 48 uur van tevoren reserveert en daarbij vermeldt dat je lid bent van AKT, en met hoeveel mensen je komt. Alle arrangementen zijn beschikbaar van zondag t/m donderdag met 19:00 als uiterste starttijd. Je groep moet uit minstens 6 personen bestaan (dus verzamel wat vrienden)!

 

Knaek

 

 

 

 

Je kunt nu een Knaek-kaart ophalen bij de huiskamer van AKT! Download de Knaek-app en krijg veel korting op allerlei producten, locaties en evenementen, zoals festivals en cafés. Er zijn veel deals die Utrecht-gerelateerd zijn, dus met een Knaek-kaart haal je het beste uit je studentenleven!

 

YourStyle

Als je in een commissie komt, ga je samen met je commissieleden een mooi t-shirt bestellen met je eigen logo en het AKT-logo, ontworpen door de PR-official. Omdat je lid bent van AKT, krijg je een flinke korting op de t-shirts. We spreken uit ervaring als we zeggen dat de t-shirts die Your Style voor jullie maakt, geweldig passen!