Studievereniging AKT

Slider

Deals voor AKT’ers

Krijg 15% korting op je bestelling als je afhaalt bij Poké Delicious!


Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in de Cineville-theaters, voor maar €17,50 per maand. Via AKT kun je een Cineville-pas bestellen voor vier maanden en dan krijg je de eerste maand gratis!

Ben je enthousiast geworden? Klik hier: https://www.cineville.nl/welkom en vul deze code in: AKT&CINEVILLE

Heb je al een Cineville-pas en wil je deze heractiveren met ook de eerste maand gratis? Stuur dan een mail naar klantenservice@cineville.nl met je pasnummer, waarin je aangeeft dat je lid bent van Studievereniging AKT én de datum dat jouw abonnement weer geldig moet zijn. Dan is de klantenservice zo lief en regelen ze dat voor je!


20 procent korting op al het eten bij Il Pozzo op zondag t/m woensdag. Laat bij binnenkomst al even je AKT-pas zien zodat het personeel de korting meteen op de bon kan verwerken.


Krijg nu een jaar lang CJP voor 10 euro!
CJP is een platform voor cultuurliefhebbers. CJP houdt van cultuur in alle vormen en wil anderen inspireren om dat ook te doen. Daarom maken de mensen bij CJP een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in hun magazines, nieuwsbrieven en op de website. Ook organiseren ze culturele events en werken ze samen met culturele partners.

Met AKT krijg je nu 7.50 korting op een jaar lang CJP. Met CJP heb je voorrang en voordeel bij meer dan 1000 locaties. Ga naar de actie via de volgende link:
https://shop.cjp.nl/product/cjp-voor-studenten/


Als Media en cultuurstudenten zitten we vaak in de boeken, maar dompelen we ons ook graag onder in het vrijwilligerswerk. KEES stoomt je dan ook in rap tempo klaar om goed voorbereid aan het vrijwilligerswerk te gaan. Daar heb je echt iets aan en het staat nog goed op je cv ook! Ervaren vakmannen en -vrouwen leren je alles over festivalorganisatie of bijvoorbeeld fondsenwerving. Veel trainingen zijn gratis en voor de pro-trainingen (met de beste leermeesters) vraagt KEES een kleine bijdrage. En nu komt het mooiste: omdat studeren al duur genoeg is geeft KEES aan AKT-leden een korting van maar liefst 10 euro! Klik op de afbeeldingen voor een overzicht van alle trainingen van KEES. Schrijf je snel in!


Bij Luciano, perfect gelegen op 25 meter van het AKT-kantoor, krijg je als AKT-lid koffie op korting én op ijs! Voor een kleine koffie zonder melk betaal je €1,50, voor een grote €2,50, voor een kleine koffie mét melk €2, en voor een grote koffie met melk €3.

Weet jij een groep van 7 ijsetende AKT’ers bij elkaar te rapen? Dan krijgen jullie 1 bol voor €1,20, en vanaf daar komt er slechts €1 per bol bovenop. Easy peasy dus!


Als AKT-lid krijg je een exclusieve korting bij Domino’s Pizza in Utrecht, waarbij je 25% korting krijgt op je gehele bestelling (op uitzondering van Thickshakes, RedBull en Ben & Jerry). Bonus: deze korting geldt niet alleen bij afhalen, maar óók bij bezorgen. Je betaalt dus geen extra bezorgkosten! Extra bonus: 5% van je aankoopbedrag gaat naar AKT! Je AKTxDOMINO’S kortingscode vind je op Codex!


Poolcafé Hart van Utrecht, heel mooi gelegen midden in hartje Utrecht, bied jou als lid van AKT een aantal mooie arrangementen:

– 2 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €13,50 per persoon
– 3 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €18,50 per persoon
– 3 uur poolen met onbeperkt bier, fris en wijn en een pasta-buffet voor €22,- per
persoon
– 3 uur pokeren, poolen met onbeperkt bier, fris en wijn voor €18,50 per persoon

Zorgt dat je 48 uur van tevoren reserveert en daarbij vermeldt dat je lid bent van AKT, en met hoeveel mensen je komt. Alle arrangementen zijn beschikbaar van zondag t/m donderdag met 19:00 als uiterste starttijd. Voor elke AKT’er die bij HvU komt poolen, krijgt AKT €1, wat betekent dat hoe vaker jij gaat poolen, hoe meer korting wij kunnen bieden bij allerlei andere AKTiviteiten! Win win dus 😉