Studievereniging AKT

Alumnicommissie

Alumnicommissie
alumni@akt-online.nl

Het begon als werkgroep, en is nu een volwaardige commissie van studievereniging AKT. We hebben het natuurlijk over de alumnicommissie! Wij vinden het belangrijk dat AKT in contact blijft met alumni. Op deze manier houden we zicht op het werkveld, en daar hebben zowel studenten als alumni wat aan. Wij onderhouden een alumnibestand, en door afgestudeerden hieraan toe te voegen proberen we het alumninetwerk uit te breiden. Daarnaast organiseren we activiteiten voor studenten en alumni die zowel inhoudelijk als gezellig zijn.

De spiksplinternieuwe alumnicommissie gaat dit jaar van start met maar liefst vijf commissieleden! Lennart is met al zijn bestuurservaring de geknipte voorzitter van het stel. Evi zal haar best doen om alle vergaderingen goed op papier te krijgen. Nina heeft ervaring met centjes, dus de rol van penningmeester is voor haar weggelegd. Willen alumni gegevens bij ons kwijt? Dan staat Julia Mulder voor je klaar. Zij zorgt ervoor dat het alumnibestand er netjes blijft uitzien. En als wij een activiteit organiseren, dat staat Maike vooraan om alles in goede banen te lijden. En dan hebben we natuurlijk nog onze volwaardige bijzitter Julia Eik die met alumni in haar functiepakket absoluut niet kan ontbreken.

Met een uitgebreid alumnibestand kan de alumnicommissie dit jaar aan de slag om activiteiten te organiseren voor zowel studenten als alumni. Dus ben jij afgestudeerd maar sta je nog niet in ons bestand? Vul dan nog even ons formulier in. En houd de alumnicommissie zeker in de gaten want er komen leuke en interessante activiteiten aan die je niet wilt missen!