Studievereniging AKT

AlmanAKT

Jaarboekcommissie
almanakt@akt-online.nl

Dames en heren, welkom bij de spectaculaire vervroegde uitreiking van de AKTwards 2017!
Vanavond hebben we een verkleind prijzenpakket in petto, die heel toevallig geheel zal worden uitgereikt aan de gloednieuwe AlmanAKT. Laten we snel beginnen!

Wie​ ​wint​ ​er​ ​later​ ​een​ ​Oscar? Of deze Oscar zal worden uitgereikt voor een acteerprestatie of regisseurswerk is nog niet helemaal duidelijk: deze chick staat namelijk net zo graag in de spotlight als dat ze de touwtjes in handen heeft. Ook in de commissie zal zij als voorzitter de teugels strak aantrekken en hopelijk samen met haar mede-AlmanAKTers het jaarboek de goede kant op sturen. Hiernaast heeft ze gelukkig ook nog een zachte kant en zal ze haar best doen om dit jaar met Italiaanse passie elke vergadering van tiramisu te voorzien. Dames en heren, winnaar van deze AKTward: Susan Schoonwater!

Wie​ ​is​ ​de​ ​grootste​ ​flirt?
Er is elk jaar eigenlijk maar één genomineerde voor de categorie voor grootste flirt, met zo’n grote favoriet is het bijna niet meer spannend. Toch is deze man terug om zijn titel te verdedigen! Dit jaar heeft hij zich dan ook voor het derde jaar op rij weten te nestelen in een commissie aangevuld met enkel vrouwen. Zogezegd zijn ‘natuurlijk habitat’. Hij zal verantwoordelijk zijn voor de (vrouwelijke?) vormen en de opmaak van de AlmanAKT, dus gelukkig minder schaamteloze PR! (of toch wel?) Dames en heren, winnaar van de AKTward voor grootste flirt: Stijn Goossens!

Wie​ ​zou​ ​zijn/haar​ ​hoofd​ ​verliezen​ ​als​ ​die​ ​niet​ ​vast​ ​zat?
De winnares van deze categorie is in haar leven al een onmogelijk aantal keren haar afspraken, deadlines, lunch, bestemming en zowat haar eigen naam vergeten, en is sinds
kort PR functionaris bij AlmanAKT! Dus wees erop voorbereid dat ze af en toe in eerste instantie zal vergeten de foto’s van de afgelopen AKTiviteit op Facebook te plaatsen..
gelukkig heeft ze een de rest van AlmanAKT die haar af en toe een geheugensteuntje kunnen bieden. Zo komt het toch nog goed. En dan is nu eindelijk het moment aangebroken… de winnares van de “Wie zou haar hoofd nog vergeten als die niet vastzat?” AKTward en daarmee officieel het grootste zeefhoofd van AKT is.. Rianne Kolenbrander!

Wie​ ​houdt​ ​er​ ​het​ ​meest​ ​van​ ​lasagne?
Als je dacht dat Garfield veel van lasagne houdt, heb je deze meid nog niet gezien. Bijna wekelijks is deze Disneyliefhebber in Il Pozzo te vinden met een heerlijke portie lasagne voor haar neus.​ ​Ze zal als secretaris goed op moeten passen dat de notulen niet alleen zullen gaan over de Italiaanse lekkernijen die tijdens vergaderingen gegeten worden, maar dat ook alle leuke quotes goed opgeschreven worden. Met haar Brabantse gezelligheid en liefde voor fotografie zal ze de perfecte paparazzi zijn, en met haar exotische achternaam sluit ze elk mailtje in stijl af. Deze Eftelingfan zorgt samen met de rest van de AlmanAKT dat er aan het eind van het jaar een prachtig jaarboek voor u klaarligt. Dames en heren, winnaar van deze AKTward: Sofie Barros das Neves!

Wie​ ​lijkt​ ​onschuldig​ ​maar​ ​is​ ​dat​ ​eigenlijk​ ​totaal​ ​niet?
Laat je niet misleiden door haar onschuldige uiterlijk, deze meid is minder lief dan ze lijkt. Ze spreekt vloeiend sarcasme en de opmerkingen die ze maakt gaan nog wel eens een stapje te ver. Daarnaast houdt ze van drama, dus zoek je iemand om een roddel mee te delen dan ben jij bij haar op de juiste plek. Gelukkig kan ze ook lief zijn en is ze heel betrouwbaar, daarom weten we zeker dat ze haar functie als penningmeester goed zal vervullen en ervoor zal zorgen dat de commissie niet hun hele budget zal uitgeven aan tiramisu of lasagne. Dames en heren, deze AKTward gaat naar: Loïs Langenberg!