Study Association AKT

Slider

Kampcie

Introductiekampcommissie
kampcommissie@akt-online.nl

Kampcie

Hallo! Wij zijn de gloednieuwe Kampcie van ’18-’19. We mogen dan wel allemaal nieuw zijn in deze commissie, maar dat betekent zeker niet dat je ons moet onderschatten. Om dat te bewijzen, delen wij onze beste (en vooral slechtste) kampeerervaringen met jullie.

 

Nikki – Voorzitter

Na het afronden van mijn eindexamens kwamen mijn klasgenoten met het idee om een kampvuur te organiseren in iemands achtertuin. We vierden het einde van onze tijd op de middelbare school door al onze oude schriften, boeken en onnodige opdrachten in het vuur te gooien. Daarna sliepen we naast het vuur onder de Achterhoekse sterrenhemel. Helaas wekte de brandende zon ons al weer om 7 uur ‘s ochtends. Desondanks was het de beste kampeerervaring ooit, maar ik zal er als voorzitter voor zorgen dat we op het introductiekamp niet onder de sterren hoeven te slapen.

 

Senna – Penningmeester

Hoi! Ik ben Senna en zal dit jaar als penningmeester van Kampcie 2018-2019 zorgen dat het kamp geen armzalige bedoeling wordt, zoals één van mijn kampervaringen wel was.

Survivallen met de derde klas is natuurlijk vragen om problemen, maar als het dan ook nog is drie dagen non-stop regent en je in een lekkende tent ligt… Ja, daar heb ik wel een traumaatje of twee aan overgehouden.

Maar maak jullie geen zorgen! Met mijn prachtige begrotingen zal ik ervoor zorgen dat dit kamp een warme, droge en natuurlijk onvergetelijke ervaring wordt.

 

Elle – Secretaris

Mijn hele leven lang heb ik vakanties doorgebracht op meerdere campings, elke weer in een andere uithoek van Frankrijk. Lekke luchtbedden, de tent opzetten in de stromende regen, insectenplagen, buren met huilende kinderen: been there, done that. Toch heb ik al die jaren ultiem genoten van kamperen, want er gaat niets boven het vrije leven op de camping. De talloze leuke -en enkele rampzalige- herinneringen staan me nog altijd bij en als kersverse secretaris van de Kampcie 2018/2019 heb ik nu al zin in de nieuwe herinneringen die het introductiekamp zal brengen!!

Maud – PR-Functionaris

Hey! ik ben Maud, 18 jaar en ik ben de PR-Functionaris van de Kampcie 2018-2019. De laatste keer dat ik kampeerde was een ramp. Ik was namelijk vergeten de strandhanddoeken van het dak van mijn tentje af te halen. Dat resulteerde erin dat ik om vijf uur ’s nachts in mijn tent aankwam en me afvroeg waarom ik niet meer rechtop in mijn tent kon staan. In de stromende regen moest ik vervolgens vier loodzware, doorweekte handdoeken van het tentje verwijderen. Gelukkig voor jullie, maar ook voor mij dat we niet in tentjes slapen tijdens het introductiekamp.

 

Eva – Activiteitencoördinator locatie

De eerste keer dat ik ging kamperen, was ik ongeveer twee jaar oud. Wat je voor dit verhaal even moet weten is dat we in een stacaravan overnachtten en dat deze stacaravan een vrij steil trappetje had om binnen te komen. Ik was twee, dus ik wist nog niet zo goed wat traplopen was. Op een dag ging dat dus finaal mis en struikelde ik met volle overgave over het trappetje en viel ik met mijn neusgaten keihard op de rand van een traptrede. Ik heb nog steeds, na zestien jaar, een litteken onder mijn neus. Dankjewel stacaravan.

 

Youri – Activiteitencoördinator spel

Hey hey, mijn naam is Youri! Ik heb het op mij genomen om de functie activiteitencoördinator spel van Kampcie 2018-2019 te vervullen. Als ik terug denk aan mijn favoriete “kamp” ervaring dan denk ik aan mijn groep 7/8 kamp waarbij ik alles wat interessant was vast probeerde te leggen op mijn camera, JA IK WAS ZO’N JOCH. Uiteindelijk is de camera kapot gegaan doordat er te veel zand in kwam. Cameraatje was klein Youri’s kameraadje…

 

Rust in vrede Cameraatje…ik zal je nooit vergeten.