Studievereniging AKT

Slider

Boekverkoop

AKT begrijpt dat studeren een aanslag op je spaarrekening kan betekenen. Daarom regelen wij viermaal per jaar een boekverkoop voor alle AKT’ers in samenwerking met bol.com. Als lid krijg je fikse korting. Vanaf nu kun je de boeken voor blok 1 aanschaffen en aan het eind van ieder blok zijn de boeken voor het volgende blok beschikbaar.

We hebben in samenwerking met docenten en boekhandel bol.com al voor je uitgezocht welke boeken je nodig hebt, zodat je jezelf dat werk weer kunt besparen. Met één druk op de knop kun je via ons je boeken aanschaffen. Bestellen kan online in de webshop. De boeken kun je afrekenen met iDeal. We laten je weten wanneer je de boeken in ontvangst kunt nemen.

AKT-leden krijgen:
– Een duidelijke lijst met alle boeken die nodig zijn en wat voor versies er verkrijgbaar zijn.
– 5% korting op alle internationale studieboeken.*

De korting is alleen voor AKT-leden en zal je dan ook krijgen wanneer je je hebt ingeschreven. Ook zal de korting te vinden zijn op je eigen Codex-account onder de pagina “coupons”.
Heb je nog vragen over de boekenverkoop? Stuur een mailtje naar bestuur@akt-online.nl!

Door op een van de onderstaande links te klikken, kun je de boeken bestellen die je aankomend studiejaar nodig hebt.

Boeken voor eerste jaars vakken.

Boeken voor tweede en derde jaars vakken.

* De korting werkt op dit moment niet voor alle boeken. Onze excuses daarvoor! We hopen dat we dit probleem voor het begin van blok 2 hebben opgelost! We houden je op de hoogte.