Studievereniging AKT

Introcie

Introductiecommissie
introductiecommissie@akt-online.nl

Hoi!

Op 14 november 2017 was het dan zover: de eerste meeting van de introductiecommissie a.k.a. Introcie 2017/2018. De vergadering werd geopend met een voorstelrondje en onder het genot van (ijs)thee en chocomel. Met deze enerverende vergadering hebben we het commissiejaar goed ingeluid en graag introduceren wij onze commissieleden met een leuk letterversje!

I-ris is de voorzitter van de Introcie en mag dit jaar de commissie leiden op weg naar twee succesvolle introductiedagen. Naast haar drukke taak als voorzitter heeft Iris het ook druk met badminton en paardrijden, haar lievelingskleur is lichtblauw en ze houdt van fudge.
N-eutraal is Michel wanneer hem wordt gevraagd wat zijn lievelingskleur is: hij noemt zichzelf “kleurneutraal”. Als penningmeester van de Introcie heeft hij het immers te druk om zich met kleuren bezig te houden, want die introductiedagen moeten ook financieel goed geregeld zijn! Hij en Anne-Florine, onze secretaris van dit jaar, spelen ook allebei regelmatig gitaar en vinden dit erg leuk.
T-ussen haar voorzitterstaken en schoolwerk door houdt Iris veel van kaasfondue en houdt ze al twee jaar zes cactussen in leven. Anne-Florine heeft daarentegen nepplant, net zoals Chiara.
R-apunzel is een van de favoriete Disneyfilms van Elle, maar toch kan ze het als de PR-functionaris niet laten om tijdens het kijken van de film even snel haar Facebook timeline te checken. Ze zingt bij alle liedjes met volle borst mee, net als Chiara, onze musicalster en activiteitencoördinator van dit jaar. Chiara zal ervoor zorgen dat de introdagen volgepland staan met leuke spellen en andere activiteiten.
O-verduidelijk plezier is altijd gegarandeerd tijdens onze vergaderingen: de leukste ideeën komen voorbij en met onze verschillende persoonlijkheden complementeren we elkaar op een goede manier!
C-hiara beschrijft haar favoriete activiteiten als “zingen, dansen en springen”. Grappig genoeg identificeert Michel zich ook met die eigenschappen, vooral wanneer hij weer een lekker bekertje chocomel heeft. Vanwege zijn voorliefde voor dit overheerlijke chocoladegoedje wordt hij ook wel “Chocomichel” genoemd.
I-nteressant is het feit dat Anne-Florine een zwak heeft voor leuke verpakkingen: ze kan er enorm blij van worden. Haar liefde voor creativiteit in verpakkingen is ook handig als secretaris van de Introcie: de notulen worden door haar met aandacht voor vormgeving gemaakt en zien er dan ook prachtig uit. (Iris: “ze houdt alleen niet van fudge”)
E-lle heeft de nieuwste functie in de Introcie: ze is de PR-functionaris. Berichten over de introductiedagen, bijvoorbeeld via social media, zal zij beheren.

Ten slotte nog wat random feitjes over ons voorstelfilmpje: ballonnen opblazen zijn we niet bijzonder sterk in, bij de Intertoys verkopen ze geen ballonnen, ze waaien snel weg, het tekenen van de letters was een onplezant geluid (Chiara is het hier niet mee eens), er was een strenge kleurencoördinatie (Anne-Florine: “Roze mag niet naast paars!!”) en tijdens de opnames kregen we gezelschap van een anonieme hond.