Studievereniging AKT

Opleidingscommissie

Beste MEC’ers!
Heb jij een vraag, opmerking, klacht of compliment over het onderwijs dat je volgt? Dit kan bij ons, de opleidingscommissie. Wij zijn de medezeggenschap van Media en cultuur en zijn er dus om jouw belangen te behartigen. Veelal gaat dit over zaken die met het onderwijs te maken hebben. En waarom? Omdat je hier als student elke dag mee te maken hebt!
Wijn zijn Lennart van Wageningen (4e jaars), Esther Meyer (3e jaars) en Rinke de Haan (4e jaars)
Komend jaar zullen wij drieën de studentposities in de OC van Media en cultuur vervullen. Wij vinden dit zelf een erg leuke en belangrijke taak. Dit jaar hebben wij een aantal speerpunten waar we ons op willen richten. Ten eerste is dat de zichtbaarheid van de OC vergroten. Dit is iets wat al langer op de agenda staat, maar altijd lastig blijft. Door actiever gebruik te maken van de Facebookpagina, zichtbaar te zijn tijdens de onderwijsgesprekken en meer samenwerking met studievereniging AKT willen we op dit punt concrete stappen gaan zetten. Ten tweede willen we de samenwerking met de docentleden van de OC inventariseren. Door student-docentkoppels te vormen willen we beter gezamenlijk functioneren. Op die manier wordt de kennis van de studenten en docenten beter gekoppeld en kunnen we hopelijk meer bereiken.
We hopen dat jullie ons willen helpen om zoveel mogelijk uit de OC te halen. Dus heb je een probleem, vraag of iets anders omtrent het onderwijs stuur ons dan een bericht. We zijn te bereiken op het e-mailadres ocmec.gw@uu.nl, via onze Facebookpagina genaamd ‘Opleidingscommissie Media en cultuur’ of spreek ons aan wanneer je ons ziet!”
Groetjes,
Lennart, Esther en Rinke