Studievereniging AKT

IMG_3712
_MG_5129_edited
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Bestuur

AKT-bestuur 2023 – 2024

 

Eva Koops
Voorzitter

Hoi ik ben Eva, de voorzitter van het 44ste bestuur van AKT. Dat betekent dat je mijn stem dit jaar vaak gaat horen door de vele toespraken. Daarnaast zal ik er voor zorgen dat alles in goede banen wordt geleid, zodat jij als AKT’er optimaal kan genieten van je studententijd. Kom vooral langs bij de AKT living room voor een koffiemaatje, een goed gesprek en veel gelach. Ook zal ik altijd klaar staan voor een leuk/fanatiek spelletje spelen en een puzzel leggen. Wat media en cultuur betreft, ga ik van hot naar her. Een ultieme favoriet in iets zal ik je niet kunnen vertellen, maar ik ben makkelijk enthousiast te krijgen. Dus kom maar door met de nieuwste films en series! Ik kijk enorm uit naar het aankomende jaar!!

 

Timon Breedveld
Penningmeester

Mijn naam is Timon en ik ben dit jaar de penningmeester van AKT. Dit houdt in dat ik de controle heb over alle geldzaken binnen de studievereniging. In mijn vrije tijd haal ik veel plezier uit het bezoeken van de bioscoop, waar ik ook meerdere keren per week te vinden ben. Daarnaast vind ik het erg gezellig om met vrienden af te spreken om gewoon een avondje te kletsen met een lekker wijntje erbij. Ik ben een groot Star Wars fan en grijp ook elke kans die ik heb om met mensen te praten over mijn favoriete karakters. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn passie voor muziek, ik probeer mezelf aan te leren om gitaar te spelen (wat niet zo goed lukt) en ook vind ik het leuk om lijstjes te maken van mijn favoriete muziek. Ik kijk er naar uit om jullie dit jaar te ontmoeten bij een AKTiviteit of in de AKT livingroom om gezellig een praatje te maken.

 

Alex ter Hofstede
Secretatris

Ik ben Alex en ik ben dit jaar secretaris van het 44ste bestuur! Ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Utrecht. Ik ben dit jaar verantwoordelijk voor de notulen van vergaderingen en de mail van AKT, dus als je een vraag hebt, mail gerust naar bestuur@akt-online.nl en dan zal ik zo snel mogelijk je mailtje beantwoorden 🙂  Ik volg de studie in het Engels, dus als je als fellow Media and Culture student wil praten over je docenten, moet je bij mij zijn. Mijn grootste passies zijn kunstschaatsen, Formule 1 en zingen, ik ben dus ook altijd down voor een karaoke sessie. Verder lees ik ook heel graag, speel ik graag video games (vooral Assassin’s Creed) en ben ik ook wel een beetje een geschiedenis nerd. Ik heb heel veel zin in het aankomende jaar en ik kijk er naar uit om iedereen te ontmoeten, dus kom gezellig langs bij de AKTiviteiten of in de living room om een praatje te maken!

 

Cindy van Bree
PR-Functionaris

Hey ik ben Cindy, de PR-functionaris dit jaar! Alles wat je online over AKT ziet komt van mij, en ben dus ook bereikbaar via onze insta dm 🙂 Voor een social media beheerder zit ik niet zo vaak op TikTok of Youtube, maar kijk liever langere films en mijn favoriete social media platform is dan ook Letterboxd! Ik ben altijd in over een goede discussie over films (Trainspotting is nu wel mijn fav denk ik?), of om uit te leggen waarom Gaspar Noé, Sofia Coppola en Gregg Araki dé filmmakers van onze generatie zijn. Naast films kijken ben ik ook wel echt een feestbeest en ben de helft van de week op feestjes of in de club te vinden, vooral omdat ik er ook in eentje, Basis, werk.

 

Jente Nijssen
Onderwijscommissaris

Ik ben Jente, de commissaris onderwijs in het 44ste bestuur van AKT. Dit houdt in dat ik me dit jaar bezig zal houden met alles wat studie gerelateerd is, de universiteit en met jullie: de studenten. Dus wanneer je vragen hebt over een vak, een docent of de studie dan weet je bij wie je terecht kan 😉 Maaaar daarnaast kan je ook altijd bij mij terecht voor andere dingen die helemaal niks te maken hebben met de studie. Zo praat ik graag met je over allerlei verschillende artiesten (van Boygenius tot Fleetwood Mac en van Lana del Rey tot Greta van Fleet) en zal ik graag van je horen naar welke concerten je bent geweest!! Daarnaast houd ik van allerlei verschillende films en series, die ik graag met je bespreek met een kopje koffie :)) Ook voor alles rondom actrices (en acteurs) mag je bij mij aankloppen, daar kan ik namelijk uren over doorpraten! Aarzel dus niet om naar me toe te komen, met welke vraag dan ook!

 

Gita Wagenaar
Commissaris Extern

Ik ben Gita, de commissaris extern van dit bestuur. Ik ben 21 jaar en kom uit het pittoreske Woerden. Ik ga me dit jaar bezighouden met het fixen van leuke dealtjes en kortingen voor leden van AKT. Kom vooral langs in de livingroom om over deze dealtjes te horen of houd de socials in de gaten! Ik ga beginnen aan mijn tweede jaar Media en Cultuur en daarnaast speel ik toneel en hou ik (natuurlijk) van films kijken, boeken lezen en ik ben ook niet vies van een feestje! Ik kijk er enorm naar uit om me in te zetten voor de studievereniging en ik zie jullie graag in de livingroom, bij een borrel of een andere AKTiviteit!