Studievereniging AKT

Bestuur


AKT-bestuur 2017 – 2018

Naast een basis van enthousiaste leden en commissies heeft elke studievereniging natuurlijk een bestuur nodig om alles in goede banen te leiden. Het bestuur is verantwoordelijk voor het zakelijke gedeelte van de studievereniging en de coördinatie van de AKTiviteiten. Ook onderhouden de bestuursleden contacten met andere studieverenigingen, universiteitsorganen en docenten van onze opleiding. Het komende jaar bestaat het bestuur uit de volgende zes bestuursleden:

 

Luna van Melick – Voorzitter
Deze Goudse kaas zal dit jaar de rol van Voorzitter op zich nemen. Luna is klein, maar vergis je niet, komend jaar zal zij zich voor 100% in gaan zetten om AKT in goede banen te leiden. Naast dat Luna al sinds haar zesde vegetariër is, is ze ook nog eens werkzaam als sportschoolinstructrice (spierpijn gegarandeerd). Dit jaar gaat helemaal goed komen met zo’n harde werker als Voorzitter. #Funfact: Luna heeft de grootste hekel ooit aan de kleur paars.

 

 

Wietske Wijnja – Penningmeester
Onze Penningmeester Wietske komt uit een klein dorp. Haar moedertaal is Fries, dus wil je een geheim gesprek voeren over haar wereldreis of liefde voor chocolade doe dit dan in het Fries en ze zal vrolijk terug kletsen. Ze is herkenbaar aan haar schaatsketting, een verwijzing naar de jaren dat ze op hoog niveau het ijs trotseerde. #Funfact: Met fietsen helaas minder geluk, want daarvan zijn er al 2 gestolen dit jaar.

 

 

 

Hannah van der Mark – Secretaris
Dit jaar is Hannah de Secretaris van AKT. Deze vrolijke Hagenees gaat ervoor zorgen dat alle post en mail beantwoord gaat worden en dat de agenda overzichtelijk blijft! Gelukkig houdt ze van lezen. Wil je Hannah blij maken? Verras haar dan met ballonnen, bellenblaas of rode wijn (dit is echter wel op eigen risico…)! #Funfact: Hannah heeft veel stopwoordjes zoals Fun en Joe. Dus; Joe.

 

 

 

Czarina van Diepen – PR-functionaris
PR-Functionaris Czarina zal er dit jaar voor zorgen dat alle social media-accounts van AKT up-to-date zijn! Als échte Brabander houdt zij van bier, voedsel en gezelligheid maar diep vanbinnen is ze een enorme spelletjesnerd, dus ga vooral een keertje met haar Mariokarten op het AKT-kantoor. Haar Snapchat-streaks zijn on fire, daarom is Czarina de perfecte PR dit jaar! #Funfact: ook al is Czarina ontzettend onhandig, ze heeft nog nooit iets gebroken.

 

 

 

Charlotte Brouwer – Onderwijscommissaris
De jongste uit het AKT-bestuur is onze uit Woerden afkomstige Charlotte. Ondanks dat ze de baby van de groep is, heeft zij de meeste feestervaring. Als trots Feessie-lid weet zij hoe belangrijk bier en gezelligheid is, maar de studie is voor Charlotte ook van belang. Zo zal ze volgend jaar als Onderwijscommissaris al jullie vragen over het onderwijs en de Universiteit kunnen beantwoorden! #Funfact: Charlotte kan niet tegen haar verlies. Dus daag haar op het AKT-kantoor maar uit voor een spelletje!

 

 

Julia Eikelenboom – Commissaris Extern
Deze uit Rotterdam afkomstige producent in spé gaat dit jaar voor de eerste keer in AKT-geschiedenis de rol van Extern vervullen. Zij gaat komend jaar op zoek naar leuke dealtjes voor elke AKTer en jullie meenemen op uitjes naar bedrijven. Ook zal ze alle afspraken goed voor jullie bijhouden, want #Funfact: Julia koopt ongeveer 4x per jaar een nieuwe agenda, omdat ze haar handschrift lelijk  vindt en haar overzicht dan weer op orde is

 

 

 

Liefs,

Luna, Wietske, Hannah, Czarina, Charlotte en Julia