Studievereniging AKT

Slider

Bestuur

AKT-bestuur 2022 – 2023

 

Fé Bracco Gartner
Voorzitter

Mijn naam is Fé en ik ben 21. Dit jaar ben ik de voorzitter van het 43ste bestuur van AKT. Als voorzitter ga ik proberen ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt zowel binnen als buiten het bestuur. Ik sta altijd open voor een kletspraatje en ik zie mezelf als iemand die goed advies kan geven, dus aarzel niet om naar de AKT woonkamer te komen of me te bellen. Ik houd van luisteren naar en het ontdekken van muziek; zelf speel ik piano. En natuurlijk houd ik ook van films en series kijken (wat logisch is als M&C’er). Mijn favoriete film is Ratatouille. Het gaat over eten en Parijs! Wie houdt er niet van?! Ik ben ook echt een sucker voor romcom’s. Vorig jaar sloot ik me aan bij de InterAKT commissie en heb ik veel plezier beleefd tijdens het plannen van de grote reis met de commissie. Daarom wilde ik dit jaar een stap verder gaan door in het bestuur te gaan. Hopelijk wordt het net zo leuk. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te zien bij de AKTiviteiten dit jaar!!

 

Fabienne van der Aar
Penningmeester

Ik ben Fabienne, de penningmeester van AKT en onderdeel van AKT 43. Ik zit in het derde jaar van mijn studie Media en Cultuur en ik breng mijn vrije tijd graag door met theaterbezoek, films kijken en concerten bezoeken. Mijn favoriete film, al sinds dat ik een kind ben, is Toy Story en mijn favoriete show is Killing Eve. Toen ik begon met studeren aan de universiteit voelde ik me nogal overweldigd en onze studievereniging AKT heeft me enorm geholpen door alles op een rijtje te zetten. Ik kijk er naar uit om ook nieuwe AKT-leden op dit gebied te helpen en ze de geweldige ervaringen te laten meemaken die we dit jaar gaan bieden. Ben jij er ook bij?

 

Marit Koekoek
Secretatris

Ik ben Marit en ik zal de rol van secretaris vervullen in het 43ste bestuur van AKT! Ik ben 20 jaar en kom uit Vleuten (een wijk ergens in Utrecht). Ik heb er heel veel zin in om samen mijn bestuursgenoten voor een jaar aan het roer van AKT te staan! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen met vrienden en/of familie te doen, zoals; spelletjes spelen, bakken, op vakantie gaan, films kijken, dansen, keihard meezingen met liedjes, een volleybaltoernooitje op z’n tijd en noem maar op! Er is eigenlijk niet zo veel wat ik niet leuk vind haha. Ik kan goed luisteren dus zoek mij vooral op om te praten over van alles! Een boek dat je hebt gelezen, je favoriete muziek (ik leer graag nieuwe artiesten kennen!), een serie die je hebt gezien of natuurlijk je favoriete film!

 

Trix van Gend
PR-Functionaris

Mijn naam is Trix en ik ben dit jaar de PR-functionaris van AKT, de drijvende kracht achter alle sociale media kanalen van de vereniging! Op het Instagram account @AKTisAKT zullen jullie aankomend jaar mijn Photoshop skills kunnen bewonderen. Mijn passie voor fotograferen en video’s maken komt vooral naar boven als ik aan het reizen ben; alle vrije momenten in een jaar vul ik op met stedentrips of verre reizen. Als ik in Utrecht ben, haal ik heel veel plezier uit het chillen met vrienden in een park. Als het wat minder lekker weer is, ontdek ik nieuwe films in de bioscoop of kijk ik thuis lekker een film; dat is dan bijna altijd Notting Hill (die ik vrijwel helemaal kan mee-quoten (“whoopsiedaisies”)). Door alle leuke momenten tijdens mijn eerste studiejaar was mijn motivatie heel groot om dit jaar een bestuursjaar te doen. Ik gun alle nieuwe studenten en leden een net zo walm welkom als ik heb gehad, omdat dat de start van je studie alleen nog maar beter maakt!

 

Thom Hulshof
Onderwijscommissaris

Ik ben Thom, de 43ste Onderwijscommissaris van de leukste studievereniging van Utrecht. Ik ben 20 jaar en kom uit Groenlo (een klein vestingstadje in het oosten van Gelderland). Aankomend jaar zal ik me inzetten voor alle studie gerelateerde zaken binnen de vereniging. Kom vooral bij me langs als je ontevreden bent over een vak of docent, korting wil op boeken of graag een meeloop dag zou willen (ook een aanrader voor al studerende studenten). Kom verder ook vooral bij me langs als je wilt kletsen over Phoebe Bridgers of Taylor Swift, een gezellige wandeling door Utrecht wilt maken, een film bij Louis Hartlooper wilt kijken (zoals Bergman Island) of tweedehands wilt winkelen!

 

Frank Woutersen
Commissaris Extern

Mijn naam is Frank en ik ben dit jaar de commissaris extern van AKT. Dit houdt in dat ik me bezig ga houden met het sluiten en onderhouden van deals met meerdere bedrijven en organisaties. Dussss… wist je dat je korting kunt krijgen op pizza bij Domino’s of bij Poolcafé Hart van Utrecht? Naast mijn bestuursleven ga ik graag met vrienden naar de club en ook hou ik ervan om lekker te feesten. Daarnaast vind ik het heerlijk om me helemaal te verliezen in goede muziek – dat varieert van Justin Bieber (beliebers hit me uuuup) tot een stijl als dream pop. Mijn favoriete film heeft eigenlijk veel met muziek te maken: het is vrij recent gemaakt, maar Bohemian Rapsody weet me altijd weer te boeien!