Studievereniging AKT

Slider

Bestuur
AKT-bestuur 2020 – 2021

 


Vera Sluijs – Voorzitter

Hey hey! Ik ben Vera Sluijs en ik mag dit jaar de rol van voorzitter vervullen in het 41ste bestuur van Studievereniging AKT. Als voorzitter hou ik me bezig met veel verschillende taken en ben ik op de hoogte van alles wat er speelt binnen de vereniging. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en hoop daarom ook een aanspreekpunt te kunnen zijn. Naast het besturen van AKT ben ik vooral bezig met dansen of met het maken van blunders. Ik heb een voorliefde voor aardbeienplantjes, in het bijzonder die op mijn vensterbank, en ik hou erg van (bord)spelletjes. Mocht je mijn fanatisme willen testen bij een spelletje, iets willen weten over mijn nieuwste blunder of gewoon even willen kletsen, dan kun je altijd bij mij terecht!

 

 


Giändra Steenmijn – Penningmeester

¡Hola! Mijn naam is Giändra, maar de meeste mensen noemen mij gewoon Gi! Ik zal dit jaar de rol van de penningmeester vervullen van het 41ste bestuur van AKT. Naast het beheren en spenderen van geld, kan je mij vaak vinden met een camera in mijn hand, maar vrijwel nooit op een foto zelf. In mijn vrije tijd ga ik bovengemiddeld vaak naar de bioscoop of kook ik graag voor mijn vrienden en familie. Mocht jij onder genot van mijn kookkunsten gezellig willen kletsen over films en series, hit me up!

 

 
Eva Lith – Secretaris

Hoi hoi! Ik ben Eva Lith en dit jaar de spiksplinternieuwe secretaris, oftewel de ‘regelmiep’, van AKT. Ja je ziet het goed, dit jaar bestaat het bestuur uit maar liefst 2 verschillende Eva’s! Dat kan natuurlijk verwarrend zijn, dus je kunt mij ook wel Lit of Litta noemen als je wil. Dan nog even wat over mezelf: naast dat ik veel bezig ben met mailen, notuleren en plannen, doe ik graag hier en daar een dansje, zowel op de dansschool in mijn gezellige hometown Almere als in de club in Utrecht. Als je even op zoek bent naar een goeie danspartner kun je me altijd bellen.

 

 

 

Tijn Kranen – PR-Functionaris

Hoi hoi, ik ben Tijn en ik ben komend jaar de PR-functionaris van AKT. Dat houdt in dat ik alles verzorg wat je op de AKT-Instagram, Facebook, de website en op Codex voorbij ziet komen. Ik hoop jullie komend jaar te kunnen verwennen met mooie banners, een mooi nieuw logo en nieuwe merch! Zoals een Media en cultuur-student dat betaamt ben ik groot filmliefhebber. Ook hou ik erg van muziek, zowel het maken ervan als het luisteren. Als je ooit gepassioneerd over een van die dingen wilt babbelen onder het genot van een biertje – of als je gewoon zin hebt in een drankje en onzingesprekken wilt voeren – kan je altijd bij me aankloppen!

 

 

 

Kes Wieringa – Onderwijscommissaris

Hoi, ik ben Kes Wieringa, 20 jaar en de gloednieuwe onderwijscommissaris van het AKT-bestuur. Ik ga nu mijn derde jaar in en doe al twee jaar actief mee met AKTiviteiten, andere evenementen en borrels van AKT. Gezelligheid en toegankelijkheid vind ik erg leuk en belangrijk en je kan altijd op me afstappen met vragen of als je zin hebt om lekker te kletsen. Ik wil mij graag inzetten voor goed onderwijs en dat studenten van AKT, naast de gezelligheid op AKTiviteiten, hun studietijd ook goed ervaren, al helemaal in deze rare tijden. Ik ga aankomend jaar vol goede moed en veel plezier in om het voor iedereen een zo mooi mogelijk jaar te maken. Hopelijk tot snel in het nieuwe studiejaar of op een gezellige borrel!

 

 


Eva Sammelius – Commissaris Extern

Hoi! Mijn naam is Eva, kom uit Rotterdam en vervul dit jaar de rol van Commissaris Extern in het 41ste bestuur van AKT. Natuurlijk ga ik mijn uiterste best doen leuke samenwerkingen te starten en de externe contacten van AKT zo goed mogelijk te onderhouden! Naast het feit dat ik een enthousiaste AKT’er ben en graag met iedereen een praatje maak tijdens AKTiviteiten, heb ik een passie voor muziek en speel ik het liefst de hele dag gitaar. Als ik niet met muziek bezig ben, kan je me altijd bij mijn vrienden vinden in de leukste cafés van Utrecht. Dus, heb jij een keer zin om een keertje te kletsen onder het genot van een biertje? Kom dan vooral even een praatje maken!

 

Liefs,

Vera, Giändra, Eva L, Tijn, Kes en Eva S