Studievereniging AKT

Slider

BestuurAKT-bestuur 2021 – 2022

 


Steven van Reenen
Voorzitter
 

Onbeschrijfelijk …

 

 

 

 

 

 

Fons Houwer
Penningmeester

Lieve Media en Cultuur studenten,

Ik ben de penningmeester van AKT, Fons. Ik heb een passie voor films, zoals wel meer van jullie zullen hebben. Mijn favoriete genre zijn heist-films, met als favoriete film Inception. Ook geniet ik veel van het kijken van filmreeksen, zoals Harry Potter en Marvel Cinematic Universe. Naast Media houd ik me veel bezig met scouting, zowel als een lid als een leider. Ondertussen ben ik een jaar actief bij AKT, wat ik erg leuk vind! Ik heb afgelopen jaar mee kunnen doen aan hele leuke en gezellige AKTiviteiten en heb me in kunnen zetten als een commissie lid.

 

  Susan Mulder
 Secretatris

Hoi iedereen! Mijn naam is Susan en ik heb de eer gekregen om de nieuwe secretaris van het 42e AKT-bestuur te zijn! Ik hou van films kijken en maken! Ik ben een grote fan van animatie en ik hou van muziek! Door deze brede scala aan interesses ben ik super makkelijk om mee te praten, omdat ik enthousiast word als ik erover praat! Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te vinden! Mijn geheime passie ligt in de neurowetenschappen, dus wees niet bang als ik een filmpersonage probeer te analyseren! Dit is ook de reden waarom ik bijna altijd voor de schurk ben… Dit bestuursjaar zal ik proberen te focussen op inclusiviteit, zodat iedereen, ongeacht de vorm, grootte, geslacht, afkomst, zich welkom zal voelen in deze geweldige kleine gemeenschap! Ik zal vechten voor elke stem, want ik vind het belangrijk dat zelfs de kleinste stem wordt gehoord! Aarzel dus niet om met mij te komen praten!

 

 

 

Rikke Renes
PR-Functionaris

Hi Hi,
Ik ben Rikke en dit jaar de PR-functionaris van AKT. Ik zal vooral de werkende kracht zijn achter de social media kanalen van AKT en daarnaast verzorg ik ook het ledenplatform Codex en de website. Naast dat ik heel erg van gezelligheid hou met vrienden onder het genot van eten, dans ik ook de hele dag door. Zodoende dat als je ooit een blonde meid over de straten van Utrecht ziet dansen, er een grote kans is dat ik het ben. Dus als je zin hebt in gezelligheid, een gesprekspartner, lachen en/of dansen, slide dan maar lekker in die DM, app me, bel me, postduif mag ook, …, niets is me te gek :).

 

 

 

Max Baalman
Commissaris Onderwijs en Extern

Ayo, mijn naam is Max, ik ben 20 jaar oud en de commissaris onderwijs en extern. Deze titel is een hele mond vol, maar het betekend vooral dat ik in contact blijf met organisaties waar AKT mee samenwerkt. Van de universiteit tot en met de bedrijven waar jij lekker korting krijgt.
Hoewel je daarom niet veel met mijn bestuur functie in contact komt, kan ik niet hetzelfde zeggen over mij als persoon. Ik ben een energiek en enthousiast persoon die graag sociaal doet. Ik hou van echt alles wat te maken heeft met cultuur: muziek, film, theater en games. Verder hou ik van uitgaan en bordspelletjes spelen. Hou je ook van een van die dingen of iets heel anders, vertel het tegen me en ik ben sowieso geïnteresseerd.