Studievereniging AKT

Bestuur


AKT-bestuur 2018 – 2019

Evenals heel veel enthousiaste leden heeft een studievereniging ook een bestuur nodig, die ervoor zorgt dat alles voor elkaar komt. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle AKTiviteiten. We houden contact met andere verenigingen, de universiteit van Utrecht en de docenten van onze studie. Dit jaar zal het bestuur uit de volgende zes mensen bestaan:

 

Kevin Postma – Voorzitter
Dit is Kevin, ook wel beter bekend als: Ik ben Kevin, dat ben ik! Komend jaar zal hij de voorzitter zijn van AKT. Het is een geliefde jongen die altijd in is voor een praatje met nacho’s. Met zijn lieve lach zorgt hij ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. Mocht je ooit na een borrel denken: “Ja, ik wil nog even gaan stappen.”, dan ben jij bij Kevin aan het juiste adres. Hij zal nooit een uitnodiging afslaan, zelfs niet wanneer hij voorzitter is. Kevin is een vriend voor iedereen en met zijn positieve uitstraling zal hij AKT komend jaar verblijden.

 

 

Ilsa Cornelis – Penningmeester
Dit jaar zal Ilsa de rol van penningmeester vervullen en zal zij waken over het geld binnen AKT. Deze theaterliefhebber afkomstig uit Eindhoven is naar bijna alle musicals geweest die je maar kunt bedenken en zelf is ze ook niet bang om op het podium te staan. Je kan bovendien altijd op het AKT-kantoor langskomen om Disneyliedjes met haar te zingen, want deze zingt ze allemaal uit volle borst mee! Ze is een harde werker, nauwkeurig en niet bang om haar mening te geven. Verder is Ilsa als een soort moeder waarbij je (onder het genot van een biertje) over het leven kunt praten en word je automatisch vrolijk van haar lieve (maar eerlijke) adviezen. Ze heeft slechts één grote vijand en dat zijn vogels.

 

 

 

Anne-Florine – Secretaris
Dit is Anne-Florine, maar zeg maar Anne-Flo, of Flo, of AF als je haar echt heel lief vindt. Flo is de secretaris van AKT en houdt alles fantastisch bombastisch voor ons bij, zodat wij alles voor jullie, de eerstejaars, en de rest van AKT kunnen fixen. Flo heeft een voorliefde voor pinguïns, maar zou een reisje naar de zuidpool toch wel heel koud vinden, dus beter niet. Verder is Flo een van de zorgvuldigste AKTers aller tijden, wat precies is waarom zij haar functie zo fantastisch bombastisch zal uitvoeren dit jaar, en kan je met haar lachen over haar regelmatige existentiële crisissen. Daarnaast is ze altijd in voor een potje Mario Kart op kantoor!

 

 

 

Frank Wever – PR-Functionaris
Frank zal er dit jaar als PR-Functionaris voor zor-gen dat alle sociale media van AKT worden voorzien van leuke tekstjes en foto’s. Als echte doorzetter en harde werker zal hij alles op alles zetten om iedereen van elke AKTiviteit op de hoogte te brengen. Het is een enthousiaste, spontane jongen met stijl en een Happy Socks collectie waarmee hij maanden door kan. Op borrels en feestjes zal je hem vaak zien met een wijntje in de hand; als echte kenner slaat hij er nooit een af, mits het geen misselijk wijntje is. Een feestje bouwen kan hij zeker wel, maar geen feestje is compleet zonder Sterrenstof te hebben aangevraagd. Hij mag dan wel een grote gast zijn, hij heeft een klein hartje en staat altijd voor iedereen klaar. Stoot hem zeker even aan voor een goed gesprek, met of zonder wijntje.

 

 

 

Laura Vrooland – Onderwijscommissaris
Laura Vrooland is onze gloednieuwe onderwijscommissaris van het 39e AKT bestuur. Aan enthousiasme geen gebrek bij deze 19 jarige Zaanse meid en hiermee zal ze alle toekomstige Media en cultuur studenten met alle liefde welkom heten op onze geweldige studie. Met haar positieve uitstraling weet ze iedereen naar het AKT kantoor te slepen. Laura is altijd in voor een gezellig praatje of een knuffel en je kunt haar wakker maken met pindakaas met nootjes (en nee, pindakaas zonder nootjes is ECHT iets anders). Je kunt Laura ook altijd uitdagen voor een dance battle op kantoor, want dansen kan ze als de beste.

 

 

Eline Spit – Commissaris Extern
Dit is Eline, zij is dit jaar Commissaris Extern, wat betekent dat ze haar uiterste best gaat doen om gave deals te sluiten zodat we met zijn allen gave media gerelateerde bedrijven kunnen bezoeken of voor een leuke prijs de meest heerlijke ijsjes kunnen eten. Olifanten zijn diertjes die Eline wel heel erg tof vindt en ze zou ze ook graag een keer in het wild zien. Dat sluit aan bij een hobby die heel kenmerkend is voor deze Extern: reizen. Als het kan, wil ze alle landen bezoeken die er bestaan. Daarnaast is ze één van de hardste werksters die er is, een allemansvriendin en je kan altijd ontzettend goed met haar lachen. Koffie drinken als je moet wachten tussen colleges? Eline wil daar altijd tijd voor vrij maken!

 

 

 

Liefs,

Kevin, Ilsa, Anne-Florine, Frank, Laura en Eline