Study Association AKT

Slider

Bestuur


AKT-bestuur 2019 – 2020

Evenals heel veel enthousiaste leden heeft een studievereniging ook een bestuur nodig, die ervoor zorgt dat alles voor elkaar komt. Het bestuur is verantwoordelijk voor alle AKTiviteiten. We houden contact met andere verenigingen, de universiteit van Utrecht en de docenten van onze studie. Dit jaar zal het bestuur uit de volgende zes mensen bestaan:

 


Chiara Stam– Voorzitter
Hey hoi, ik ben Chiara Stam en ik zal dit jaar de rol van voorzitter op me nemen binnen het veertigste bestuur van Studievereniging AKT. Als voorzitter hoop ik zoveel mogelijk een aanspreekpunt te zijn voor iedereen binnen de vereniging om er zo een fantAKTisch jaar van maken. Naast studeren en AKT ben ik veel bezig theater en ben ik een boekennerd. Verder ben ik altijd in voor een lekker gesprekje. Dus, wees niet bang en klets er lekker met me op los tijdens een AKTivtiteit, een koffieuurtje of misschien nog beter: een lunchdate. Oh en daag me eens uit voor een potje Disney triviant, ik ben fanatiek!

 

 

Nikki te Grotenhuis – Penningmeester
Hey daar! Mijn naam is Nikki, ook wel bekend als de nuchtere Achterhoeker. Naast dat je mij misschien af en toe met de pinpas op AKTiviteiten zult zien, ben ik dit jaar als penningmeester achter de schermen druk bezig met de financiën van AKT. Gelukkig heb ik daarnaast ook nog veel hobby’s die niet zo veel met geld te maken hebben. 😉 Ik ben bijvoorbeeld een zeer energieke danser en dat
blijft vooral in de club nooit onopgemerkt. Dus mocht je te porren zijn voor een dansje, dan weet je waar je me kunt vinden!

 

 Elle Zwinkels – Secretaris
Hoi, ik ben Elle, de kersverse secretaris van Studievereniging AKT! Je hebt misschien al wel eens een mailtje of 3 namens mij voorbij zien komen. Wanneer ik niet aan het mailen, notuleren of plannen ben, ben ik graag bezig met het spelen en bekijken van theater. Ik kan urenlang rondzwerven op de leukste kleding-sites/in vintage winkeltjes en ben bijzonder goed geïnformeerd op het gebied van FRIENDS (het bordspel op m’n kamer is het bewijs). Ik ben tot slot altijd te porren voor een wijn- of koffiedate, die ik vervolgens enthousiast met diverse markeerstiftkleurtjes in mijn heerlijk uitgebreide planner/agenda zal noteren. Wanneer kan jij? ;

 

 


Stuart Engelhart – PR-Functionaris
Hoi! Ik ben Stuart, maar noem me maar Stu! Ik ben het komende jaar de PR-functionaris van het veertigste bestuur van Studievereniging AKT. Dit betekent dat ik me bezig ga houden met de promotie van AKTiviteiten en de aanwezigheid van AKT op social media. Wees dus niet verbaasd als je mijn koppie constant voorbij ziet komen op je telefoon 😉 Buiten mijn bestuurstaken houd ik me vooral bezig met mode, muziek, matige woordgrappen en memes over AKT’ers. Als een echte AKT’er ben ik dan ook altijd wel in voor een feestje, maar je maakt me nog blijer met een wijntje en een gesprek tot in de late uurtjes.

 

 


Kaat Prinsen – Onderwijscommissaris
Hai ik ben Kaat en dit jaar ben ik de onderwijscommissaris van het veertigste bestuur van AKT. Als geboren en getogen Utrechter heb ik ontzettend veel zin om jullie deze mooie stad te laten leren kennen! Ik heb een voorliefde voor documentaires en ben altijd wel in voor een feestje (of tien). Je kan mij dus altijd wel meekrijgen naar een terrasje waar we onder het genot van nacho´s en een speciaalbiertje lekker kunnen kletsen over van alles. Ik vervul vaak een beetje de moeder-rol in een vriendengroep en zal dan ook altijd klaar staan
voor advies als je dat nodig hebt. Ik heb suuuper veel zin in dit jaar met jullie, het wordt top!!

 

 


Berne Vendel – Commissaris Extern
Hoi ik ben Berne Vendel en ik ben Commissaris Extern van het veertigste bestuur van Studievereniging AKT. Als Extern zal ik bezig zijn met het fixen van deals, zowel commercieel als cultureel, waardoor het studentenleven voor jullie hopelijk een stukje goedkoper zal zijn ;). Daarnaast onderhoud ik de contacten van buiten de vereniging en ben ik dus vaak sociaal bezig. Maak dus gerust een praatje met mij op een borrel of activiteit, al ben ik waarschijnlijk dan al naar jou toegestapt want dat vind ik gezellig hihi. Ik heb heel veel zin in volgend jaar en sta al klaar om met iedereen spelletjes te gaan doen (ik sta er om bekend dat ik altijd spelletjes wil doen dan weten jullie dat alvast).

 

Liefs,

Chiara, Nikki, Elle, Stuart, Kaat en Berne