Studievereniging AKT

Slider

Vrienden van AKT

Als studievereniging van de opleiding Media en cultuur willen wij voor onze leden de ideale reisgenoot zijn tijdens hun studietijd en proberen deze weg dan ook zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doen wij door zowel ontspannende als studiegerelateerde activiteiten te organiseren. Deze AKTiviteiten variëren van studiereizen, bedrijvenbezoeken tot borrels, rondleidingen in bijvoorbeeld televisiestudio’s, symposiums en een heus filmfestival.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die Vriend van AKT willen worden, onze vereniging is immers mede gebouwd op hun steun. Wanneer u vriend van AKT wordt, steunt u de vereniging met een eenmalige bijdrage oplopend vanaf 10 euro. Als dank ontvangt u vier keer per jaar via de mail ons verenigingsblad PLAKT en de maandelijkse nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen de vereniging! Daarnaast heeft u als ouder, familielid of alumnus de mogelijkheid om vanaf een bepaald bedrag uw naam en het logo van uw bedrijf met beschrijving (indien mogelijk) op de website van AKT te plaatsen.

Wilt u vriend worden van AKT en de studievereniging steunen? Dan kunt u het formulier hier invullen:


Vrienden van AKT
Zie de uitleg hieronder voor meer informatie! Wanneer je het formulier hebt ingevuld zul je zo snel mogelijk een mail van ons ontvangen met een betaallink.

Gegevens bedrijf (indien van toepassing)

Required upload size: 102.4MB

Persoonlijke voorkeuren

Aanvullende gegevens (indien u een factuur achteraf wil ontvangen)