Studievereniging AKT

Slider

InterAKT

Reiscommissie
interakt@akt-online.nl

Hello hello, benieuwd naar wie dit schooljaar de Grote Reis en de liftwedstrijd zullen verzorgen? Mooi, dan zit je goed. Ik stel je met trots voor aan de nieuwe InterAKT-leden.

Hé, bekend gezicht? Ja dat klopt. Lynn, vorig jaar secretaris van InterAKT, heeft een upgrade gekregen en mag zichzelf dit jaar voorzitter noemen! Lynn is lid van de Utrechtse studenten roeivereniging, maar dat is in de winter niet zo handig want ze is een mega koukleum. Daarnaast werkt ze in een speciaalbierencafé in een oude kerk (interessante combinatie) en heeft ze een voorliefde voor duitse nummers. Side note, daar maakt ze graag mensen wakker mee…

Als tweede in de rij hebben we Charlotte! Haar lievelingsdier is een leeuw “omdat dat ook m’n sterrenbeeld is.” Ze is heel verantwoordelijk wat betreft geld en hé wat leuk, ze blijkt ook nog eens onze penningmeester te zijn! Hebben wij even mazzel! Charlotte is erg competitief ingesteld en zegt zelf liever vals te spelen dan te verliezen… Misschien dus even twee keer nadenken als je begint aan je maandelijkse potje vier-op-een-rij.

Yanan is na een jaartje zwoegen als communicatiefunctionaris ook weer van de partij en zal dit jaar al de vergaderingen notuleren als echte secretaris. Ze wilt heel graag nog een keer naar Australië of Nieuw-Zeeland, helaas houden we het voor de Grote Reis iets dichter bij huis (sorry!.. of betaal jij?). Verder is chocolade d’r leven, houdt ze van uitslapen en zijn memes en vines ook erg geliefd.

Roel zal dit jaar de rol van de communicatiefunctionaris vervullen. Hij komt uit Rotterdam, “naja eigenlijk niet echt,” maar hij voelt zich wel een Rotterdammer dus vooruit. Roel is enorm fan van Peaky Blinders en Game of Thrones. Verder houdt hij van muziek luisteren en speelt ‘ie zelf ook gitaar. Zowel akoestisch en elektrisch.. WoW! *insert guitar sound*

En dan hebben we nog Meta als de nieuwe PR-functionaris, whoop! Meta huppelt graag vrolijk rond in de Efteling en is stiekem heel erg fan van Nielson. Daarnaast gaat ze altijd stuk om versprekingen en soms ook om d’r eigen grappen #sorrynotsorry. Ze wilt haar hele leven al een hond, een golden retriever, maar helaas moet ze het doen met wat schattige instapost. Tags zijn welkom.

Tadaaa… Dat is dus InterAKT voor 2018-2019. Gezellig! Om Lynn een plezier te doen zal de bestemming van de grote reis in april 2019 het o-zo-tropische Texel zijn! Top, tot dan.