Studievereniging AKT

InterAKT

Reiscommissie
interakt@akt-online.nl

Wil jij na drie lange blokken uni ook zo graag ver verwijderd zijn van Utrecht? Of helemaal avontuurlijk naar een prachtige stad toe liften? Lees dan hieronder wie je te vriend moet houden (*cue evil laugh).

InterAKT wordt dit jaar geleid door voorzitter Eline! Eline kennen we door vorig jaar al een beetje, die houdt van woordgrapjes. Vorig jaar had Eline wilde plannen. Zo wou ze naar Australië, maar toen zei Henk: ‘de bankjes daar sid-nie lekker’. Ook toen Eline Afrika voorstelde kreeg ze een reprimande. ‘Ga naar je kamer oen!’ Eline was in de war. ‘Maar dit is een koffiezaakje..?’ Eline doet het niet expres-zo. Juist, Eline dus.

Als tweede in de constituonele volgorde en zodoende als tweede aan de beurt in de voorstelronde (wat een heerlijk logische volgorde, graag gedaan Sweers) is het Penning-maestro to the max Merel! Mereltje is dit jaar van de partij om elke reis te verlichten met haar aanwezigheid. Merel wou ooit dansjuf worden maar heeft het laten gaan. Let It Gooooo; Merel is slecht in karaoke maar rent wel door heel Disneyland.

Lynn Culleton is géén paardenmeisje. Goed, nu dat gezegd is, kunnen we Lynn introduceren als InterAKT’s gloednieuwe secretaris (drie hoeraatjes)! Lynn is met haar eilandafkomst uitermate geschikt voor InterAKT. Daarnaast houdt ze boel op scherp, want sass kent een nieuwe queen en dat is Sassytary Lynn (zoveel y’s, hemeltje). Lynn is ook kerstfanaat en qua Facebook overal in te taggen. Spam haar vooral.

Yanan heeft zoveel verschillende sporten gedaan dat ik er veel al weer vergeten ben. Sorry! Yanan zou het zelf ongetwijfeld beter doen: zij is namelijk de spons van dit InterAKT! Yanan vind dingen soms wel vet awkward en genant, maar kent wel praktisch alle vines uit d’r hoofd, en dat telt ook. Toch…? Yaaaanan spons!! Woohoo!

Tenslotte is daar Hessel. Hessel wordt in het buitenland vaak ass-hole genoemd (meestal vanwege de uitspraak, niet het karakter. Meestal). Hessel heeft het eindelijk voor mekaar gekregen en mag zich PR-functionaris gaan noemen! Hessel’s grootste droom is ooit de trotse bezitter te zijn van een mopshond en is nu al aan het googelen in welk land die veel voorkomen.

Dat zijn ze de dan, de nieuwe InterAKT leden! We zien jullie graag terug in Geldermalsen in April! #travel