Studievereniging AKT

Word lid! (Lidmaatschap AKT & Introductiekamp)

Privacyverklaring

Je medestudenten kun je leren kennen bij AKT, de studievereniging van Media en cultuur. AKT geeft jou als MEC-er korting op studieboeken, bioscoopbezoek en theatervoorstellingen en, ook niet onbelangrijk, AKT organiseert het hele jaar door (vrijblijvend) leuke AKTiviteiten, zodat je ervoor kunt zorgen dat je je niet gaat vervelen en je studententijd de beste periode uit je leven wordt. AKT bestaat uit verschillende commissies die onder andere reizen in binnen- en buitenland, filmvertoningen, uitstapjes naar televisieshows, bezoeken aan theater- en dansvoorstellingen en natuurlijk spetterende borrels en feesten organiseren. Kortom: genoeg redenen om lid te worden!

Schrijf je hier in voor een lidmaatschap bij studievereniging AKT!

Inschrijfformulier AKT (2018-2019)
Het lidmaatschap voor AKT kost eenmalig 45 euro. Na betaling is er geen terugbetaling mogelijk.
dd-mm-jjjj
Klant- of relatienummer op je zorgpas
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 16.78MB
Het lidmaatschap bedraagt een eenmalige betaling van 45 euro. Hierna kan je zo lang als je wilt genieten van je lidmaatschap. Als lid van AKT heb je recht op de kortingen van alle AKTiviteiten en de boekverkoop van AKT. Vanaf het moment dat wij je betaling ontvangen, heb je recht op deze kortingen. Tijdens de introductiedagen in het begin van het academisch jaar ontvang je je ledenpas van AKT. Belangrijk: alleen bij vertoning van je ledenpas heb je recht op de verschillende kortingen. Wanneer je je alleen inschrijft voor het introductiekamp van AKT, en niet voor een lidmaatschap, zijn de AKT-gerelateerde kortingen niet voor jou van toepassing.
Door ondertekening van dit akkoord verklaar ik akkoord te gaan dat studievereniging AKT mijn gegevens mag gebruiken voor het ledenbestand, de ledenpas, het jaarboek en om contact met mij op te nemen. AKT gaat op uiterst zorgvuldige wijze met persoonsgegevens om en handelt altijd binnen de grenzen van de AVG. Raadpleeg onze Privacyverklaring voor meer informatie.
Sending

Privacyverklaring