Studievereniging AKT

Deals

Cineville eerste maand gratis!
Met de Cinevillepas krijg je gratis toegang tot alle films in de Cineville-theaters, voor maar €19,95 per maand. Via AKT kun je een Cineville-pas bestellen voor vier maanden en dan krijg je de eerste maand gratis!

Ben je enthousiast geworden? Klik op lees meer!

Heb je al een Cineville-pas en wil je deze heractiveren met ook de eerste maand gratis? Stuur dan een mail naar klantenservice@cineville.nl met je pasnummer, waarin je aangeeft dat je lid bent van Studievereniging AKT én de datum dat jouw abonnement weer geldig moet zijn. Dan is de klantenservice zo lief en regelen ze dat voor je! Lees meer
Cecil Citybike
Ideaal gelegen op de Voorstraat, de vriendelijkste fietsenmakers van Utrecht en altijd super snel geholpen. Bij Celil CityBike krijg je op vertoon van je AKT-ledenpas 15% korting op reparatiekosten en wel 10% korting op alle accessoires en op een aankoop van een nieuw rijwiel. De fietsenmakers van Celil CityBike kunnen alles voor je maken en je hoeft nooit lang te wachten! Zo plakken ze tijdens je college je band, maken ze je remmen of zorgen ze dat je weer licht hebt op je fiets. Bij Celil CityBike zit je als AKT-er goed! Heel goed zelfs.
CJP voor €15!
CJP is een platform voor cultuurliefhebbers. CJP houdt van cultuur in alle vormen en wil anderen inspireren om dat ook te doen. Daarom maken de mensen bij CJP een selectie uit het culturele aanbod en schrijven daarover in hun magazines, nieuwsbrieven en op de website. Ook organiseren ze culturele events en werken ze samen met culturele partners.

Nou heeft CJP sinds kort ook een mooie samenwerking met AKT, via ons kun je je CJP-pas voor €15,- in plaats van €17,50 bestellen. Klik hiervoor op lees meer! Lees meer
Studentenvakpas voor €10
Met deze pas kan je een jaar lang voor maar €10 (per voorstelling) naar bijna alle voorstellingen en concerten die worden geprogrammeerd door Stadsschouwburg Utrecht. Met zijn veelzijdig en eigentijds aanbod wil de schouwburg graag ook vakmatig geïnteresseerde bezoekers trekken. Wij vinden het belangrijk dat de theatermakers van de toekomst veel voorstellingen (kunnen) zien. Dat betekent dat de Utrechtse studenten Media en Cultuur in het bijzonder bij ons extra welkom zijn. Daarom bieden we leden van studievereniging AKT ook dit theaterseizoen de zogeheten vakstudentenpas aan.

Klik op 'Lees meer' en bestel daar de studentenvakpas voor een heel jaar! Lees meer
Als AKT-lid €10 korting op KEES-trainingen!
Als Media en cultuurstudenten zitten we vaak in de boeken, maar dompelen we ons ook graag onder in het vrijwilligerswerk. KEES stoomt je dan ook in rap tempo klaar om goed voorbereid aan het vrijwilligerswerk te gaan. Daar heb je echt iets aan en het staat nog goed op je cv ook! Ervaren vakmannen en -vrouwen leren je alles over festivalorganisatie of bijvoorbeeld fondsenwerving. Veel trainingen zijn gratis en voor de pro-trainingen (met de beste leermeesters) vraagt KEES een kleine bijdrage. En nu komt het mooiste: omdat studeren al duur genoeg is geeft KEES aan AKT-leden een korting van maar liefst 10 euro! Klik op de afbeeldingen voor een overzicht van alle trainingen van KEES. Schrijf je snel in! Lees meer
Koffiedeal Luciano's
Naast ijs verkoopt Luciano’s ook overheerlijke koffie gemaakt van een eigen gespecialiseerde Bocca-koffieboon. Perfect gelegen op de Nobelstraat staat Luciano’s altijd voor ons klaar. Van college naar het AKT-kantoor en andersom. Wie wilt nou geen korting op koffie? AKT weet het wel. Op vertoon van je AKT-pas kun je genieten van overheerlijke koffie en thee met fikse korting! Zowel to-go als onder het genot van een lekker ijsje in de zaak. Leuk, tof, lekker!