Studievereniging AKT

IMG_3712
_MG_5129_edited
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Evenementen

Second General Meeting 

Het is weer zover! De tweede Algemene Vergadering van AKT. Tijdens deze AV zal er worden gereflecteerd op het eerste halfjaar d.m.v. het bespreken van de ledenenquete. Daarnaast zullen we tijdens de AV uitleggen hoe wij de overstap gaan maken naar een ander ledenportaal, wat vanaf maart zal gaan gebeuren (hoor ik hier een online ledenportaal? Ja dat hoor je zeker!). Ook zal er gestemd gaan worden over het ledeninitiatief.

Ieder jaar stelt AKT 100 euro beschikbaar voor het ledeninitiatief. Leden kunnen met dit geld een AKTivititeit organiseren voor mede-AKT’ers zonder verbonden te zijn aan een commissie. Dit kan dus van alles zijn, niets is te gek! Afgelopen jaren zijn met dit geld o.a. de AKT X AKTiviteit, de Dropping en een Stranddag georganiseerd. Denk jij dat je een megagoed plan hebt, meld je dan vooral aan! Stuur uiterlijk 23 februari om 12:00 uur (let op dit is dus anders dan aangegeven in de nieuwsbrief!) een mail naar bestuur@akt-online.nl met je idee en dan mag je dat tijdens de AV zelf pitchen gaan pitchen. (Mochten er heel veel fantastische hersenspinsels zijn, dan kan het zijn dat we al een voorselectie maken). Tijdens deze korte pitch is het de bedoeling om de overige leden zo enthousiast mogelijk te krijgen voor jouw idee. Tijdens de AV zal een stemming plaatsvinden hierover. We kijken erg uit naar jullie ideeën!

We zouden het top vinden als jullie naar de AV komen en vooral je stem laat horen! Na de AV is het weer tijd voor de maandelijkse borrel bij ’t Gras van de Buren. Hier zal ook de nieuwe PLAKT gereleased worden.

Jullie zullen via de mail een uitnodiging ontvangen met de volledige agenda en documenten.

LET OP! De AV zal voornamelijk gesproken zijn in het NEDERLANDS. De voorbereide gesproken tekst zal in het Engels uitgetypt zijn en tijdens de AV uitgedeeld worden aan internationale leden. Op deze manier kan er meegelezen worden. Stemmingen zullen uitgelegd worden in zowel het Engels als in het Nederlands. De Powerpoint zal in het Engels zijn. Vragen kunnen in beide talen gesteld worden.

Planning:
18:30 uur: inloop
19:00 uur: start AV
21:30 uur: einde AV en start borrel

40: AV2 Interest List
Are you coming to the Second General Meeting? *
Are you English or Dutch? *